foto: AFP/Scanpix
Ko princis Harijs iečukstēja ausī raudošajai tīnei pirms (atkal) pārkāpa protokolu?
Princis Harijs Melburnā saraudina fani.
Slavenības
2018. gada 18. oktobris, 16:11

Ko princis Harijs iečukstēja ausī raudošajai tīnei pirms (atkal) pārkāpa protokolu?

Jauns.lv

Tūkstošiem britu karaliskās ģimenes fanu bija pulcējušies Melburnas ielās, lai vaigā skatītu princi Hariju un viņa sievu Saseksas hercogieni Meganu. Šajā reizē princis jau otro reizi Austrālijas vizītes laikā pārkāpa karalisko protokolu un atstāja kādu tīņu vecuma fani asarās.

Princis Harijs un Megana tiekas ar faniem Melburnā

gallery icon
24

Universitātes studente Indija Brauna (19) jau pulksten četros rītā ieradās Melburnas Karaliskajā botāniskajā dārzā, lai ieņemtu vietu pirmajā rindā pie barjeras, un viņai izdotos redzēt princi Hariju un viņa sievu Meganu.

foto: AFP/Scanpix
Princis Harijs Melburnā saraudina fani.

Jauniete, kura botāniskajā dārzā pulcējās kopā ar teju pieciem tūkstošiem citu interesentu, bija sagatavojusi plakātu, uz kura rakstījusi sekojošu frāzi: „Esmu šeit no četriem rītā, mīlu tevi jau kopš astoņu gadu vecuma”.

foto: Vida Press

Kad plakāts bija piesaistījis prinča Harija uzmanību, jauniete apvaicājās, vai drīkstētu viņu apskaut. Vēlāk reportieriem sniegtā intervijā Indija Brauna apliecinājusi, ka labi apzinājusies, ka apskāviens būtu karaliskā protokola pārkāpums.

Lai gan apskāvieni karaļnama pārstāvjiem ir aizliegti drošības apsvērumu dēļ, viņi nereti tomēr izdara izņēmumus. Parasti gan tie ir mazi bērni, kuriem karaliskā ģimene apskāvienus neatsaka.

Jauniete zināja, ka princis Harijs varētu viņai atteikt, tomēr ļoti, ļoti cerēja. Brauna izplūda asarās, kad Harijs piekrita viņas lūgumam un ļāva sevi apskaut.

foto: Vida Press

Austrāliete reportieriem atklājusi, ka šajā brīdī princis viņai iečukstējis ausī: „Tu mani ievedīsi nepatikšanās”. Prinča pateiktais un saviļņojums par sapņa piepildījumu nav ļāvis viņai vairs apslāpēt asaras. Arī atstāstot notikušo reportieriem, Brauna tik tikko spēja savaldīt asaras.

„Daudzus, daudzus gadus viņš ir bijis mans paraugs un etalons,” viņa apliecinājusi ziņu aģentūrai „7 News”. „Viss, par ko viņš iestājas, ir apbrīnojams. Es mīlu šo ģimeni jau astoņu gadu vecuma, esmu sekojusi līdzi viņu gaitām visā pasaulē.”

Lai gan princis Harijs un Megana Mārkla atpalika no dienas plāna par 25 minūtēm, abi pašķīrās, lai varētu apsveicināties un sarokoties ar pēc iespējas vairāk cilvēkiem. Saseksas hercogu pāra tikšanās ar tautu Melburnā ilga aptuveni pusstundu.

Šai vizītes dienai Megana bija izvēlējusies tumši zilu modes nama „Dion Lee” kleitu bez piedurknēm, „Martin Grant” trenci un „Manolo Blahnik” laiviņas. Princis Harijs bija ģērbies pieskaņotā tumši zilā uzvalkā.

Tauta Harijam un Meganai māja ar karodziņiem un sagaidīja ar ziediem un mīkstajām rotaļlietām.

Kāda 10 gadus veca meitenīte, vārdā Kortnija, pāri aizsargbarjeras malai turēja lielu rotaļu lāci, kuru uzdāvināja māmiņas cerībās esošajai Meganai un viņas vēl nedzimušajam bērnam.

foto: Vida Press

„Es to iedevu viņai, lai noliek bērnistabā,” apliecināja mazā meitene. „Es domāju, ka tas būs piemērots, jo mēs nezinājām, vai viņai būs puika vai meitene. Bet lāči patīk gan puikām, gan meitenēm.”

Atgādināsim, ka pirmo reizi princis Harijs pārkāpa karalisko protokolu, kad pie Operas nama Sidnejā nofotografēja Meganu kopā ar kādu fani, izmantojot šīs ģimenes tālruni. Kā zināms, selfiji un autogrāfi karaļnamu pārstāvjiem ir liegti, to pēc ienākšanas karaliskajā ģimenē vajadzēja iemācīties arī Meganai, kura, kā aktrise, nekad faniem tos iepriekš neatteica.

Princis Harijs un Megana Mārkla sasveicinās ar 98 gadus vecu fani

Princis Harijs un Megana Mārkla Sidnejā satiek 98 gadus veco britu karaļnama fani Dafni Dannu. Sirmā kundze Hariju satikusi Sidnejā ...

gallery icon
13

Hercogiene Megana un princis Harijs viesojas Austrālijā

gallery icon
50

Hercogiene Megana un princis Harijs ierodas Austrālijā: pirmie foto pēc ziņas, ka pāris gaida pirmdzimto

gallery icon
7