foto: Vida Press
Princis Harijs pārkāpj karalisko protokolu un nobildējas selfijā kopā ar Meganu
Princis Harijs un Megana Mārkla Sidnejā.
Slavenības
2018. gada 18. oktobris, 08:20

Princis Harijs pārkāpj karalisko protokolu un nobildējas selfijā kopā ar Meganu

Jauns.lv

Britu karaliskās ģimenes pārstāvji respektē protokolu - nepozē selfijiem un neraksta autogrāfus. Pie tā vajadzēja pierast arī Meganai Mārklai, kura, kā jau aktrise, bija radusi darīt kā vienu, tā otru. Jaunā Saseksas hercogiene to ielāgoja ātri, taču nesen princis Harijs pats pārkāpis protokolu un fanei par prieku nofotografējis viņu kopā ar savu sieviņu.

Princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu viesojās Sidnejā pie operas nama, kur viņus sagaidīja plašs fanu pūlis.

foto: Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla Sidnejā.

Harijs apsveicinājās ar 98 gadus veco Dafni Dannu, kura bija ieradusies, lai vaigā skatītu iemīļotos britu karaļnama pārstāvjus. Bet pēc tam pāris pūlī ievēroja kādu mazu meitenīti, kura bija tērpusies krekliņā ar uzrakstu „Meitenes spēj visu” („Girls Can Do Anything”).

Princis Harijs un Megana Mārkla sasveicinās ar 98 gadus vecu fani

Princis Harijs un Megana Mārkla Sidnejā satiek 98 gadus veco britu karaļnama fani Dafni Dannu. Sirmā kundze Hariju satikusi Sidnejā ...

gallery icon
13

Pirmais meitenīti pamanīja princis Harijs, kurš mirkli vēlāk paaicināja pienākt arī Meganu. „Vai tu vēlies satikt manu sievu?” – meitenītei apvaicājās princis. Kad bērns atbildēja apstiprinoši, viņš pamāja Meganai, lai viņa pienāktu. Kāds pūlī ieminējās, ka mazā meitenīte ļoti līdzinoties Meganai jaunībā, kam bijusī aktrise nekavējoties piekrita.

„Es tikko gatavojos teikt to pašu!” – atbildēja Megana. „Un man patīk tavs krekliņš.”

Hercogiene Megana un princis Harijs viesojas Austrālijā

gallery icon
50

Lai gan arī citi fani māja Saseksas hercogiem un centās pievērst sev uzmanību, princis Harijs iepriecināja mazo meitenīti vēl vairāk. Viņš nolēma nofotografēt mazo jaunkundzi kopā ar Meganu.

Šis ir karaliskā protokola pārkāpums. Iepriekš princis Harijs vienmēr centies to ļoti respektēt – nepozējot selfijiem un nerakstot autogrāfus.

Hercogiene Megana un princis Harijs ierodas Austrālijā: pirmie foto pēc ziņas, ka pāris gaida pirmdzimto

gallery icon
7

Autogrāfus britu karaļnama pārstāvjiem aizliegts sniegt, lai nevienam mantrausim nerastos vēlme šo parakstu vēlāk par bargu naudu pārdot. Karaliskās ģimenes pārstāvjiem ļauts parakstīties vien uz oficiāliem dokumentiem, kā arī dažkārt veikt ierakstus viesu grāmatās.

2010. gadā princis Čārlzs šo likumu pārkāpa, parakstoties uz papīra kādai ģimenei, kura dabas katastrofa bija zaudējusi māju. Viņš pēc tam atvainojās par „drebelīgo rokrakstu”, jo „nekad nerakstot, stāvot kājās”.