foto: ddp images/Super RTL / Vida Press
Toms un Džerijs blēņosies uz lielā ekrāna - tiek kalti plāni par jaunu filmu
Kino
2018. gada 17. oktobris, 14:44

Toms un Džerijs blēņosies uz lielā ekrāna - tiek kalti plāni par jaunu filmu

Jauns.lv

Uz lielā ekrāna varēs vērot kaķa Toma un pelēna Džerija draiskos piedzīvojumus - kinostudija "Warner Bros." kaļ plānus par animācijas filmas "Toms un Džerijs" radīšanu.

Toms un Džerijs multeņu mīļotājus priecē jau kopš četrdesmitajiem gadiem, kad animētos draiskuļus radīja Viljams Hanna un Džozefs Barbera.

Laika posmā līdz 2014. gadam radītas 164 sērijas par abu sāncensību, un nu to varēšot redzēt arī uz lielā ekrāna pilmetrāžas animācijas filmā. Informēti avoti vēsta, ka režisora gods tiks uzticēts Timam Storijam, pazīstamās franču filmas "Taxi" amerikāņu rimeika un "Fantastiskā četrinieka" režisoram.

foto: Century Fox/Marvel/Kobal/REX/ Vida Press
Topošās filmas režisora krēslā sēdīsies Tims Storijs.

Pēc studijas plāna, "Tomā un Džerijā" animācija būs apvienota ar dzīvu aktieru tēlojumu, un jaunajai filmai "Warner Bros." grasās pieķerties ar vērienu - viņi labi apjauš, kāda šai multenei bijusi ietekme pasaules popkultūrā.

Ņemot vērā, ka ne kaķis, ne pele multenēs nerunā, tas tiks ievērots arī jaunajā filmā. Tas turklāt palīdzēs filmas izplatīšanai starptautiskajā tirgū - galveno varoņu teiktais taču nebūs jāierunā citās valodās.

Tāpat esot nolemts, ka tiks sākts darbs pie jaunas animācijas filmas par suņa-spoku mednieka Skubija Dū piedzīvojumiem, un šīs filmas radošajam kolektīvam pievienojies Kriss Kolambuss, kas pazīstams ar "Viens pats mājās" un divu Harija Potera sērijas filmu režiju.

Un tiek risinātas runas arī par jaunu filmas "Space Jam" versiju - savulaik tajā ar multeņu varoņiem basketbolu kopā spēlēja leģendārais basketbolists Maikls Džordans, bet tagad šī loma tikšot beidzamo gadu NBA spožākajam spīdeklim Lebronam Džeimsam. Savukārt vēl tālākā nākotnē paredzēta Flintstonu un Džetsonu ģimeņu gozēšanās uz lielā ekrāna.