foto: Publicitātes
Ļaudis tviterī Andri Kiviču nosauc par vēlēšanu lielāko "lūzeri" - viņš zaudējis visu
"Es gribu būt politiķis, kurš SARUNĀJAS ar cilvēkiem.Sarunājas kā līdzīgs ar līdzīgu.Arī pēc 6.oktobra." - tā šo attēlu komentēja pats Kivičs, kurš gan par politiķi nekļuva.
Trakā pasaule
2018. gada 16. oktobris, 21:01

Ļaudis tviterī Andri Kiviču nosauc par vēlēšanu lielāko "lūzeri" - viņš zaudējis visu

Jauns.lv

Mūziķis Andris Kivičs ir šo vēlēšanu vislielākais zaudētājs, spriež soctīklotāji. Kivičam pilnīgi noteikti "nespīd" deputāta krēsls Saeimā, tāpat arī zaudēta siltā vietiņa TV, ko mākslinieks upurēja, balotējoties vēlēšanās.

Jauns.lv jau vēstīja, ka īsi pēc vēlēšanām mūziķis Andris Kivičs pat nokļuva slimnīcā. No tās viņš ir laukā un šobrīd bauda rudeni kopā ar ģimeni. Taču - ko tālāk?

Virsraksts otrdienas "Privātajā dzīvē" vēstīja: "Mani nodeva savējie..." Kivičs arīdzan vairs neveic ierakstus tviterī, kā arī no sava "Facebook" dzēsis tekstus, kuros spriedelēja par sava politiskā spēka - partijas KPV LV - pamešanu. Pēc vēlēšanām Kivičs nokļuva slimnīcā un vienlaikus sociālajos tīklos pauda sašutumu par to, cik daudz "mīnusiņu" saņēmis, kā rezultātā deputāta amats viņam gājis gar degunu. Nenotikušais politiķis sprieda, ka viņu no saraksta svītrojusi teju puse "Arēnas Rīga". Jāteic gan, ka Andris vēlēšanās saņēmis arī 5889 plusiņus. 

"Un tagad ir jautājums: ja 4307 it kā savējie, šīs partijas idejas atbalstītāji (nevis politiskie konkurenti) nevēlas tevi redzēt Saeimā, vai ir jāpaliek šīs partijas rindās?" - tā vēl pagājušajā nedēļā rakstīja Kivičs.

Andris bauda rudeni, kamēr tviterī spriež - tas ir viss

Tviteris ir vietne, kuru KPV LV līderi, tostarp arī Kivičs, pirms vēlēšanām dēvēja par "snobisku" vidi. Snobiskie asprāši savos ierakstos rūgti norāda, ka Kivičs esot šo vēlēšanu vislielākais zaudētājs - lai kandidētu, viņš pameta siltu vietiņu RīgaTV24 raidījumā, kam vēl nesen bija sabiedriskā labuma statuss un attiecīgi valsts finansējums. Ieejot politikā, Kiviča aizgāja no raidījuma "Rampas ugunis" vadītāja amata. 

Daži tvīti par to, kā ļaudis redz Kiviča nepārdomāto soli:

Tikmēr pats mākslinieks otrdienas vakarā "Facebook" padalījies ar bildēm, kā šobrīd pavada laiku - ar ģimeni rudenī, savukārt trešdien saviem atbalstītājiem piedāvāja tiešraidi, kurā pastāstīja, kā viņam klājas: