foto: Vida Press
Laulība ar Tomu Krūzu pasargājusi Nikolu Kidmenu no seksuālas uzmākšanās darba vietā
Nikola Kidmena un Toms Krūzs bija precējušies 11 gadus.
Slavenības
2018. gada 17. oktobris, 11:11

Laulība ar Tomu Krūzu pasargājusi Nikolu Kidmenu no seksuālas uzmākšanās darba vietā

Jauns.lv

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena (51) par pirmo laulību ar aktieri Tomu Krūzu (56) publiski runā nelabprāt, taču nesen izdarījusi izņēmumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Intervijā žurnālam „New York Magazine” aktrise Nikola Kidmena pastāstījusi, kāpēc nevēlas runāt par savu 11 gadus ilgušo pirmo laulību ar aktieri Tomu Krūzu.

„Par to, ka 22 gadu vecumā biju precējusies ar Tomu Krūzu, es runāju ļoti nelabprāt,” norāda aktrise. „Jo tagad esmu precējusies ar vīrieti, kurš ir mana lielā mīlestība, un tas būtu gandrīz vai necienīgi [attiecībā pret viņu].”

Nikola Kidmena un Toms Krūzs

gallery icon
15

„Pirmoreiz es apprecējos, būdama ļoti jauna. Laulība man nesniedza ietekmi, bet - aizsardzību,” atklāj Kidmena. „Es apprecējos mīlestības dēļ. Bet tas, ka biju precējusies ar ārkārtīgi ietekmīgu vīrieti, pasargāja mani no seksuālas uzmācības [no citu puses]. Es strādāju, bet biju ļoti pasargāta it visā. Kad attiecības beidzās, man bija 32, 33 gadi, radās sajūta, ka beidzot jāpieaug.”

foto: Vida Press
„Laulība man nesniedza ietekmi – bet aizsardzību,” atklāj Kidmena.

Kidmena un Krūzs iepazinās filmas „Days Of Thunder” uzņemšanas laukumā 1989. gada nogalē un apprecējās nākamā gada Ziemassvētkos.

Ar otro vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu austrāliešu aktrise apprecējās 2006. gadā. Pārim ir divas kopīgas meitas – Sandeja Rouza (10) un Feita Mārgareta (7). Nikolai ir arī divi adoptēti bērni, ko viņa ģimenē pieņēma, kad bija precējusies ar Tomu Krūzu. Izabellai Džeinai ir jau 25 gadi, un viņa pati ir precējusies, savukārt dēlam Konoram šobrīd ir 23 gadi.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans kantri mūzikas balvu vakarā

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena kopā ar vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu apmeklē kantri mūzikas balvu vakaru „CMT Music Awards”.

gallery icon
15

Intervijā jautāta, vai viņai dzīvē gadījies sastapties ar seksuālu uzmākšanos vai aizskaršanu, aktrise apliecina, ka jā, turklāt jau no mazotnes.

„Bet vai es vēlos, lai to atspoguļotu rakstā? Nē. Vai ar to nākas saskarties darbā? Pavisam noteikti jā.”

Nikola Kidmena ar meitām

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena ar meitām Sandeju un Feitu.

gallery icon
17

Nikolas Kidmenas un Toma Krūza adoptētie bērni

gallery icon
3
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās