foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: kails vīrietis Kanādā pārsteidz akvārija apmeklētājus un peldas līdzās haizivīm
Vīrietis kails peldējās akvārijā un izbaudīja zemūdens dzīvi.
Trakā pasaule
2018. gada 16. oktobris, 16:11

VIDEO: kails vīrietis Kanādā pārsteidz akvārija apmeklētājus un peldas līdzās haizivīm

Jauns.lv

Pagājušajā piektdienā Toronto kāds pārdrošs vīrietis nolēma ielēkt 2.9 miljonu litru lielajā Riplija akvārijā, kur čum un mudž no haizivīm. Masīvais akvārijs ir lielākais no Kanādā pieejamajiem, un tā apmeklētāji ekskluzīvā tuvumā var aplūkot jūras bruņurupučus, haizivis un salīdzinoši nesen arī cilvēka dzimumorgānus, jo vīrietis peldēja pilnīgi kails.

Daudzi akvārija apmeklētāji bija šokēti un pārbiedēti, jo zemūdens tvertne ļāva pilnībā aplūkot vīrieša ģenitālijas.
 
Video, kurā iemūžināta zemūdens dzīve, dzirdams kāds apmeklētājs, kurš fonā kliedz: "Puisis patiešām ir kails!"

Citā video, kuru filmējis apmeklētājs no akvārija augšpuses, redzams, ka vīrietis izkāpj no ūdens. Daudziem apmeklētājiem par prieku viņš ienirst atpakaļ ar ne visai izdevušos atmugurisku lēcienu. Kamēr pūlis viņu uzmundrināja, uz notikuma vietu steidza akvārija apsardze. Brīdi vēlāk vīrietis veikli izrāpās no ūdens un iejuka ļaužu pūlī, izvairoties no personāla.

foto: Ekrānuzņēmums
Vīrietis kails peldējās akvārijā un izbaudīja zemūdens dzīvi.

Atsaucoties uz "CBC", Toronto policija nav spējusi atrast vīrieti pēc tam, kad viņš pametis akvāriju. Viņam draud apsūdzības par akvārija robežas pārkāpšanu, huligānismu un atkailināšanos.

Pārdrošā trika laikā netika nodarīts kaitējums nevienam no akvārijā esošajiem dzīvniekiem. Toronto policijas pārstāvis Dženiferits Sidhu nodēvējis šo izgājienu par "ļoti bīstamu".

foto: Ekrānuzņēmums
Viņam palaimējās, ka no ūdens izkāpa vesels, jo akvārijā bija arī haizivis.

"Tas apdraudēja cilvēka drošību, jūras dzīvnieku drošību un akvārija darbinieku drošību, kuri centās viņu izvilkt no ūdens," Sidhu paziņoja "CBC".

Policija uzsākusi izmeklēšanu sakarā ar noslēpumaino kailo akvārija peldētāju.