foto: Vida Press
Atklājies, ka pirms 20 gadiem Alekss Rodrigess bijis Dženiferas Lopesas fans un pat ticis pie viņas autogrāfa
Dženifera Lopesa un Alekss Rodrigess.
Slavenības
2018. gada 16. oktobris, 15:55

Atklājies, ka pirms 20 gadiem Alekss Rodrigess bijis Dženiferas Lopesas fans un pat ticis pie viņas autogrāfa

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un bijušais beisbolists Alekss Rodrigess ir viens no saderīgākajiem pāriem mūslaiku šovbiznesā. Abi aizraujas ar fitnesu, abi saskaņoti ģērbjas un nekautrējas savas jūtas izrādīt publiski. Par šādiem pāriem mēdz teikt: sader kā cimds ar roku. Kā gan atrast šādu mīlestību? Atbilde ir vienkārša: tas ir liktenis.

foto: Vida Press

Pirms dažām dienām Alekss Rodrigess savā „Instagram” blogā publiskojis senu fotogrāfiju. Tajā redzama Dženifera Lopesa agrā jaunībā, kad ASV bija labāk pazīstama kā Dženija no rajona (Jenny From the Block). Jau tolaik slavenā latino dīva uz šīs fotogrāfijas atstājusi autogrāfu kādam vēl tikai topošam beisbola spēlētājam. Vārdā Aleksandrs Emanuels Rodrigess.

Kurš gan vēl apšaubīs, ka tas nav liktenis, kas savedis kopā šo pāri?

Lopesa un Rodrigess ir kopā kopš 2017. gada februāra.

„Gandrīz pirms 20 gadiem, kad liela globāla popmūzikas superzvaigzne sniedza autogrāfu jaunam spēlētājam,” sociālajos tīklos ierakstījis Alekss Rodrigess, publiskojot nesen atrasto fotogrāfiju, kam nu jau piešķirta vēsturiska vērtība. Viņš šo ierakstu papildinājis ar mirkļbirkām „dzīve reizēm spēj būt vareni jautra” un „piemiņas lieta”.

foto: Vida Press

Ne tikai Alekss juties saviļņots par negaidīto atradumu, par kuru bija paguvis gadu gaitā aizmirst. Par neparasto sakritību savu viedokli paudusi arī pati Lopesa. „Ak, mans dievs!! Kurš to atrada!!???” – ierakstījusi popzvaigzne, attēlu pārpublicējot arī savā „Instagram” blogā. „Ou! Man vajadzēja to pārpublicēt!! Viņš to atrada, revidējot noliktavu!!”

Ja šī fotogrāfija kādreiz nonāks izsoļu namu rīcībā, tās vērtība būs ļoti, ļoti augsta.