Džona Ledženda sirdsdāma ārstējusies no neauglības
Modele Krisija Tīgena ilgāku laiku ārstējās no neauglības. Tagad, kad viņas sapnis par grūtniecību ir piepildījies, modele izvēlas tērpus, kas jo īpaši akcentē, ka viņa šobrīd ir māmiņas cerībās.
Slavenības
2016. gada 21. februāris, 16:26

Džona Ledženda sirdsdāma ārstējusies no neauglības

Jauns.lv

Modele Krisija Tīgena (30) un viņas vīrs mūziķis Džons Ledžends (37) šobrīd ir pirmā mazuļa gaidībās. Pārim būšot meitiņa. Taču ceļš līdz mazulim bijis ļoti grūts un sarežģīts, – atklāj modele.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Simtiem un tūkstošiem sieviešu būtu „gatavas nogalināt” par tādu augumu, kāds redzams modelei Krisijai Tīgenai, kad viņa pērn Zanzibārā puskaila pozēja prestižā žurnāla „Sports Illustrated” rīkotajā fotosesijā. „Es tolaik ārstējos no neauglības,” žurnālam „People” atklāj modele. „Es veicu savas injekcijas arī Zanzibārā, man līdzi bija medicīnas piederumu komplektiņš. Nebija viegli, jo no šīm injekcijām tu uzpūties un tiec pie zilumiem, ja trāpi iedurt nepareizā vietā.”

Krisija atklāj, ka vizāžistiem nācies ne tikai grimēt viņas seju, bet ar grima krāsām arī retušēt zilumus uz viņas miesas.

Tīgenas ārstēšanās kurss atmaksājies un jau šā gada aprīlī viņa ar vīru Džonu Ledžendu kļūs par māmiņu meitiņai. Modele atzīst, ka apsverot domu par piedalīšanos fotosesijā grūtniecības laikā, taču šīs fotogrāfijas nebūšot privātai lietošanai. Abi ar vīru neizjūtot vēlmi pēc šāda ierāmēta attēla uz kādas no sienām jaunajā mājā. Taču Tīgena neteiks striktu nē, ja pozēt kailfotogrāfijai piedāvās kāds no glancētajiem žurnāliem, kas solīs estētiski skaistu un māksliniecisku fotogrāfiju.

Tīgena arī grūtniecības laikā netiecas slēpt augošo vēderiņu un, apmeklējot sarkanā paklāja pasākumus, izvēlas tērpus, kas viņas stāvokli vēl vairāk akcentē.

Uz „Grammy” balvu vakaru modele ieradās elegantā figūrai piegulošā baltā vakartērpā, ko darinājis modes nams „Yousef Al-Jasmi”. Taču dažas dienas vēlāk viņa apmeklēja „Sports Illustrated” prezentācijas pasākumā, tērpusies vēl apspīlētākā tērpā – melnā ultra piegulošā zīmola „Balmain” kleitā ar pikantu šņorējumu tās sānos. Šāds tērps nopērkams par 2130 eiro.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Sports Illustrated