Tirgo māju, kurā reiz laimīgi dzīvoja Uma Tūrmane ar vīru Ītanu Hauku. FOTO
Šajā 266 gadus senajā ēkā savas laulības laikā dzīvojusi aktrise Uma Tūrmane ar otro vīru aktieri Ītanu Hauku. Pāris bija precējies no 1998. gadā līdz 2005. gadam.
Slavenības
2016. gada 22. februāris, 04:42

Tirgo māju, kurā reiz laimīgi dzīvoja Uma Tūrmane ar vīru Ītanu Hauku. FOTO

Jauns.lv

Mājai, kurā laulība laikā dzīvoja aktieri Uma Tūrmane un Ītans Hauks, ir sena vēsture. Šī 266 gadus senā ēka nonākusi nekustamo īpašumu tirgū un šobrīd to var iegādāties par 3.295 miljoniem ASV dolāru.

Ņujorkā esošajā īpašumā, kas pazīstams ar vārdu „The Ding Dong House”, ir četras guļamistabas un trīs vannasistabas. Nekustamo īpašumu aģenti „Ellis Sotheby’s International Realty” norāda, ka māja celta pirms 266 gadiem – tālajā 1750. gadā. Savukārt 1860. gados veikti lieli ēkas paplašināšanas darbi. „Māja, kurā simtiem gadu dzīvojuši aktieri, skulptori, horeogrāfi un citi neparasti iemītnieki,” pārdošanā izlikto īpašumu raksturo aģenti.

Līdz mūsdienām paši zināmākie mājas īpašnieki bijuši aktieri bijis Ītans Hauks un Uma Tūrmane. Pāris bija precējies laika posmā no 1998. gada līdz 2005. gadam.

Saskaņā ar izdevuma „Bloomberg Business” sniegto informāciju, agrāk šajā mājā dzīvojusi arī aktrise Margota Kidere, kas pazīstama pēc lomas Supermena filmās ar Kristoferu Rīvu, kā arī Brodvejas horeogrāfs nelaiķis Džeroms Robinss.

Nekustamo īpašumu aģenti skaidro, kāpēc māja iemantojusi nosaukumu „The Ding Dong House”. Savulaik tajā bijis darba kārtībā esošs zvans un ēka kalpojusi kā vietējā bibliotēka.

Māja atrodas tikai 25 minūšu brauciena attālumā no Ņujorkas centra. Šajā rajonā īpašumi pieder arī aktieriem Alam Pačino un Bilam Marejam. Savukārt bērnībā ar mammu un brāli te dzīvojusi arī aktrise Andželina Džolija.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press