Gvinetas Paltrovas suņus pastaigā ved apsargs. FOTO
Gvinetas Paltrovas apsargs ved pastaigā abus aktrises suņus. Mazais sunītis savulaik iegādāts bērnu priekam, bet lielais aitu sugas suns drošības dēļ, jo aktrisi jau vairāk nekā desmit gadus izseko apmāts vajātājs.
Slavenības
2016. gada 22. februāris, 05:50

Gvinetas Paltrovas suņus pastaigā ved apsargs. FOTO

Jauns.lv

Nesen Holivudas zvaigznes Gvinetas Paltrovas (43) apsardzes vīrs manīts vedam pastaigā aktrises abus suņus netālu no viņas mājām Brentvudā, Kalifornijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gvineta Paltrova ir divu suņu saimniece. Pirmais ģimenē ienāca baltais maltiešu klēpja sunītis. Abi aktrises bērni, meita Epla (11) un dēls Mozus (9), tik ilgi lūdzās pēc sunīša, ka mammas sirds iežēlojās. Tā viņu mājās nokļuva Dafodila [„Daffodil” tulkojumā no angļu valodas – „Narcise”], kas tiek saukta par Dafiju. Otrs četrkājainais mīlulis ir liels vācu aitu sugas suns. Aktrise to iegādājusies drošības nolūkos. Pirms dažām dienām viņa bija tiesā sniegt liecību pret savu izsekotāju jeb stalkeri – 66 gadus veco Danti Maiklu Soiu, kurš aktrisi vājā jau 17 gadus, sūtot vēstules un dažādus pasta sūtījumus – no apsēsti romantiskiem līdz biedējošiem un draudošiem.

Baidoties par savu un bērnu drošību Gvineta iegādājās sargsuni. Savas apsardzes komandai aktrise reiz atzinusi, ka vēlas sunim iemācīt komandas „kod” un „uzbrūc”, tik ļoti nobijusies viņa jūtās. Gvineta arī atzinusi, ka nevēlas, „lai suns gulētu ieslēgts”.

„Es biju šausmās,” viņa norādījusi nesenajā tiesas sēdē. „Man bija vajadzīga trauksmes poga.” Aktrise tiesā arī norādījusi, ka sargsuni iegādājusies savu un bērnu drošības dēļ.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press