Slavenības
2018. gada 10. oktobris, 18:00

Anete Jēkabsone-Žogota gaida pirmdzimto

Jauns.lv

Bijusī basketboliste, tagad Rīgas domes deputāte Anete Jēkabsone-Žogota (35) ir pirmdzimtā gaidībās - nākamgad pasaulē nāks viņas un uzņēmēja Edgara Žogotas mazulis.

Sociālās saziņas tīklā "Facebook" Anete publicējusi fotogrāfijas, kurās redzama vingrojot un raksta: "Joprojām sportam ir liela nozīme manā dzīvē, arī šajā skaistajā dzīves periodā."

foto: Facebook
"Joprojām sportam ir liela nozīme manā dzīvē, arī šajā skaistajā dzīves periodā," saka Anete.

"Speciālistu uzskati par vingrošanu grūtniecības laikā ir pretrunīgi. Vieni saka — lai sieviete atpūšas un izbauda šo īpašo brīdi, citi, gluži pretēji, mudina vingrot. Es esmu par aktīvu dzīves veidu!" tā deputāte.

foto: Facebook
"Es esmu par aktīvu dzīves veidu!" tā deputāte.

Pērnvasar intervijā žurnālam "OK!" Anete stāstīja, ka ļoti vēlas kļūt par mammu: "Mēs ļoti, ļoti gaidām. Ceru, ka dieviņš man šo dāvanu sniegs." Nu viņas vēlme piepildījusies!

Vēl pirms vairākiem gadiem žurnālam "Marta" basketboliste sacījusi: "Agrāk gribēju, lai man pirmais bērns piedzimtu 24 gados, tad atliku to uz laiku, kad man būs 26. Pašlaik man ir 27 gadi un doma par bērniem arvien tiek atbīdīta uz vēlāku laiku. Par viņiem domāšu, kad vairs nebūs lielo piedāvājumu basketbolā."

Latvijas izlases basketboliste Jēkabsone-Žogota viesojas pie ASV prezidenta

gallery icon
15

Basketbolā gan trenēties savām atvasēm Anete neliks: "Speciāli neko viņiem neuzspiedīšu. Taču es gribētu, lai viņi ir sportiski, lai viņiem ir kādas aktivitātes, lai nav tā, ka tikai dīkdieņo pie televizora vai datora. Bet tad jau redzēs, kā būs."