Kāzu šovā sastrīdas par torti. Jaunā pāra vecāki pat nesarunājas. FOTO
Ievas un Artūra mammas saviem bērniem meklē pašu labāko kāzu torti.
2016. gada 22. februāris, 23:26

Kāzu šovā sastrīdas par torti. Jaunā pāra vecāki pat nesarunājas. FOTO

Jauns.lv

TV3 šova „Kāzu gūstā” šajā sērijā tika rādīts, kādas tortes vecāki plāno likt galdā jaunlaulātajiem, ar kādu automašīnu pārus vizinās un cik tas viss izmaksās. Pie kopsaucēja, lai arī caur strīdiem, nonāca visas šovā iesaistītās ģimenes.

Spraigākās diskusijas par kāzu tortes izvēli bija Ievas un Artūra vecākiem. Ievas ģimenes uzstājība tik ļoti aizkaitināja Artūra mammu, ka viņa ar topošās vedeklas ģimeni vairs nesarunājās. Taču ne uz ilgu laiku. Tā kā Ievas radu ideja uzvarēja gan par kāzu norises rīkošanas vietu, gan automašīnas izvēlē, tad viņi nolēma trešo reizi neapspiest Artūra ģimenes ideju un ļaut viņiem teikt gala vārdu tortes izvēlē. Ģimenes kāzu rīkošanai no pieejamajiem 7000 eiro ir iztērējuši 3460 eiro.

Ātrāku kompromisu panāca pārējās ģimenes. Tā kā Bīriņu pili par svinību vietu izvēlējās Darjas mamma ar vīru, tad kāzu tortes izvēli viņi uzticēja Dmitrija vecāku ziņā. Par svētku transportlīdzekļi ģimenes izvēlējās limuzīnu. Bet kopsummā Darjas un Dmitrija kāzu organizēšanai jau ir iztērēti 2872 eiro.

Arī trešā pāra - Raita un Agneses vecāki - tortes izvēli uzticēja līgavaiņa ģimenei. Viņi joprojām nav atteikušies no idejas kāzas svinēt viesu namā un havajiešu stilā, un tam visam klāt nākusi jauna ideja – Raitis pie mīļotās kāzu rītā ieradīsies ar pacēlāja palīdzību. Ģimenes kāzām ir iztērējušas 2350 eiro.

       

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes

Tēmas