Fanus satrauc Toma Krūza jaunā seja - viņš izskatās kā iekritis bišu stropā. FOTO
Aktieris Toms Krūzs pārsteidzis BAFTA balvu ceremonijas viesus ar pietūkušu seju un stīviem sejas vaibstiem, kādi nereti ir pēc filleru injekcijām. Attēlā pa labi – aktieris 2009. gadā, kādu fani viņu pieraduši redzēt.
Slavenības
2016. gada 23. februāris, 04:15

Fanus satrauc Toma Krūza jaunā seja - viņš izskatās kā iekritis bišu stropā. FOTO

Jauns.lv

„Viņš ar seju iekritis bišu stropā vai arī veicis plastisko operāciju!” – pie šāda slēdziena nonākuši Holivudas superzvaigznes Toma Krūza (53) fani pēc aktiera apmeklētās Britu kino balvu ceremonijas Londonā.

Aktieris Toms Krūzs ieradās Lielbritānijas galvaspilsētā, lai piedalītos Britu kinoakadēmijas balvu ceremonijā (BAFTA) un pasniegtu godalgu nominācijā „Gada labākā filma”.

Kā vienmēr aktieris izskatījās nevainojami ģērbies, kad pasniedza balvu filmas „The Revenant” režisoram Alehandro Gonsalesam Injaritu. Toms Krūzs svinīgajam pasākumam bija izvēlējies trīsdaļīgu uzvalku, kam pieskaņojis tauriņu. Taču galveno uzmanību šoreiz piesaistīja aktiera seja, kas bija uztūkusi un apsārtusi. Tā parasti ir pēc kosmētiskām procedūrām, kuru laikā izmantoti speciālie preparāti – filleri, kas satur hialuronskābi, no kuriem paši populārākie ir „Juvederm” un „Restylane”.

„Es redzu, ka Toms Krūzs ir nopircis sev jaunu seju,” – pēc ceremonijas sociālajos tīklos ierakstījusi kāda skatītāja. Arī citi neatpalika ar asprātībām, izdarot amizantus pieņēmumus, ka aktieris varbūt nejauši iekritis bišu stropā. Turpretim citai sabiedrības daļai joki nebija prātā. „Nu kāpēc?! Toms arī savos „pēc piecdesmit” izskatījās pēc četrdesmitgadīga. Tagad viņš savu skaistumu ir sabojājis. Man gribas raudāt,” bēdājās fani.

Vēl 2012. gadā aktieris klaji noliedza, ka būtu izmantojis plastikas ķirurgu pakalpojumus un apzvērēja, ka nekad tādiem sevi nepakļaus.

Plastikas ķirurgs Sultans Hasans, taujāts, vai viņaprāt aktieris veicis plastiskās operācijas, izdevumam „DailyMail” norādījis sekojoši: „Es varu teikt, ka pēdējo divu nedēļu laikā starp uzacīm, pierē un ap acīm injicēts botulīna toksīns. Es redzu, ka tas, kurš injicēja botoksu, izmantojis pārāk daudz preparāta, tāpēc seja ieguvusi nedabisku spīdumu. Viņa vaigi, vaigu kaulu un žokļa apvidus ir aizpildīti ar filleriem.”

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press