foto: Vida Press
Ko hercogiene Ketrīna atbild mazai meitenītei, kura jautā, kāpēc karaļnama pārstāvi nemitīgi fotografē?
Savā pirmajā oficiālajā vizītē pēc bērna kopšanas atvaļinājuma hercogiene Ketrīna tikusies ar Londonas skolas „Sayers Croft Forest” skolēniem.
Slavenības
2018. gada 4. oktobris, 16:18

Ko hercogiene Ketrīna atbild mazai meitenītei, kura jautā, kāpēc karaļnama pārstāvi nemitīgi fotografē?

Jauns.lv

„Kāpēc viņi tevi fotografē?” – kad Kembridžas hercogiene Ketrīna viesojās pie Londonas skolas skolēniem, viņai apvaicājusies maza meitenīte.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogiene Ketrīna tiekas ar skolēniem

gallery icon
26

Kembridžas hercogiene Ketrīna nesen viena pati devusies savā pirmajā oficiālajā vizītē pēc pusgadu ilgā bērna kopšanas atvaļinājuma. Viņa apmeklējusi Londonas „Sayers Croft Forest” skolas skolēnus. Pie mācību iestādes netālu esošajā savvaļas parkā hercogieni sagaidīja kupls bērnu pulciņš un stāstīja, ko tiem patīk darīt ārpus mājām brīvā dabā.

Neiztika arī bez kurioziem mirkļiem. Kāda meitenīte ļoti centās atstāt iespaidu uz hercogieni. Fotogrāfijās iemūžināts, kā viņa ar lūpu un zobu palīdzību paceļ plastmasas krūzīti augšup un tāpat bez roku palīdzības noliek to atpakaļ. Ketrīna novērtēja mazās meitenītes centienus, sirsnīgi smejoties par viņas demonstrēto triku.

Kādā no vizītes laikā uzņemtajiem video maza meitene jautā Ketrīnai: „Kāpēc viņi tevi fotografē?”, jo ievērojusi, ka ikkatram hercogienes solim seko kameras, kas fiksē katru mirkli.

Trīs bērnu māmiņai Ketrīnai nebija ilgi jādomā atbilde. Viņa tūlīt pat meitenītei atbildējusi: „Viņi fotografē tevi! Jo tu esi īpaša!”

foto: Vida Press
„Kāpēc viņi tevi fotografē?” – interesējas meitenīte.

Pēc tam mazā meitenīte satvērusi hercogieni aiz rokas un vedinājusi atpakaļ pie piknika galda.

Kāds zēns hercogienei demonstrējis savu rakšanas prasmi, un Ketrīna klātesošajiem apjautājusies: „Tas gan ir liels tārps! Kurš to atrada?” Priecīgs par novērtēto darbu, lepni roku pacēlis kāds zēns.

Hercogiene Ketrīna nebaidījās nosmērēt savus dizaineru darinātos zābakus, staigājot pa zemes takām un piesēžot uz koka baļķa kopā ar skolēniem, kas ar lielu prieku un dedzību pavadīja laiku kopā ar savu īpašo viešņu.

Hercogiene Ketrīna kopā ar citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem šovasar apmeklējusi dažus publiskus pasākumus, taču lielāko daļu laika viņa pavadījusi mājās bērna kopšanas atvaļinājumā, rūpējoties par savu un vīra prinča Viljama trešo atvasi. Ketrīna oficiālos pienākumu pildīšanu bija nolikusi malā kopš aprīļa mēneša, kad pasaulē nāca princis Luiss.

Tagad viņa atkal ir gatava atgriezties pie pienākumiem. Nākamnedēļ viņa pievienosies vīram garīgās veselības samitā, bet pēc tam kopā ar ģimeni apmeklēs princeses Eiženijas kāzas Vindzorā.

Karaliskajā kapelā nokristī mazo princi - Viljama un Ketrīnas jaunāko bērnu

gallery icon
8

Hercogiene Ketrīna atpūšas ar bērniem, tērpusies "Zara" zīmola kleitiņā

gallery icon
11

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās