Keitai Mosai brīvdienas kalnos beidzas uz kruķiem. FOTO
Britu supermodele Keita Mosa ar jauno draugu Nikolaju fon Bismarku devusies slēpot uz Verbjē kūrortu Šveicē. Virkne kritienu viņai beigusies ar traumētu kāju. Kādu laiku Mosas pārvietošanās spējas būs ierobežotas, jo viņai nāksies pārvietoties ar kruķu palīdzību.
Slavenības
2016. gada 23. februāris, 18:32

Keitai Mosai brīvdienas kalnos beidzas uz kruķiem. FOTO

Jauns.lv

Viena no visu laiku populārākajām un vairāk pelnošajām modelēm pasaulē, britu supermodele Keita Mosa (42) devusies slēpot uz Šveices kūrortu. Brīvdienas viņai beigušās uz kruķiem.

Britu supermodele Keita Mosa kopā ar jauno draugu grāfu Nikolaju fon Bismarku (28) devusies slēpot uz slavenību iecienīto Verbjē kūrortu Šveices kalnos. Aizvadītajā nedēļā slēpojot, modelei misējās neveikli nokrist, kā rezultātā viņa guvusi kājas traumu un nu kādu laiku būs spiesta pārvietoties uz kruķiem.

Tērpusies melnā polsterētā slēpošanas kombinezonā modes žurnāla „Vogue” meitene izskatījās uz kalna ļoti pārliecinoša. Par spīti dažiem nenozīmīgiem kritieniem, Keita nezaudēja slēpot prieku. Atpūtas pauzītes laikā Keita ar jauno mīļoto vīrieti un draugiem iemalkoja dzērienus un atkal atgriezās uz kalna. Tomēr ziemas prieki izrādījās īsi. Pēc virknes kritienu Keita vairs nesmaidīja, un pēc pēdējā no tiem, viņai vajadzēja palīdzību, lai pieceltos.

Pēc ārsta apmeklējuma modele no klīnikas iznākusi ar sasaitētu kreiso kāju un kruķiem. Kamēr sadzīs gūtā trauma, kādu laiku viņas pārvietošanās spējas būs ierobežotas.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press