Vils Smits lietojis steroīdus, filmējoties lentē par slaveno bokseri
Komiķis Pols Rodrigess uzskata, ka filmas „Ali” uzņemšanas laikā Vils Smits lietojis steroīdus vai citas vielas. Viņš mēdzis aizsvilties pēkšņās dusmās un uzvedies kā „pakaļa”. Rodrigess nekad vairs nevēlas ar viņu strādāt kopā.
Slavenības
2016. gada 24. februāris, 16:33

Vils Smits lietojis steroīdus, filmējoties lentē par slaveno bokseri

Jauns.lv

Aktieris Pols Rodrigess (61) nesen nācis klajā ar apgalvojumu, ka viņa kolēģis un galvenās lomas atveidotājs filmā „Ali” (2001), aktieris Vils Smits (47), kinolentes uzņemšanas laikā par boksera Muhameda Ali dzīvi lietojis steroīdus un uzvedies kā īsts draņķis.

Pols Rodrigess nesenā sarunā ar radiostacijas „Rock 105.3” darbiniekiem atzinis, ka, viņam nav labu atmiņu par kolēģi Vilu Smitu. Pēc kāda ar rasismu saistīta strīda ģērbtuvē, Smits pret viņu sācis izturēties „klaji aizskaroši”.

„Mēs ar viņu esam filmējušies kopā vairākās filmās, bet šajā reizē viss nebija tik gludi,” Rodrigess atceras laiku, kad abi strādāja pie biogrāfiskās filmas „Ali”. „Es nekad vairs nevēlos ar viņu kopā strādāt, viņš bija īsta pakaļa.”

Jautāts, par ko abi tik ļoti sanīdušies, Rodrigess nosaka īsi un lakoniski: „Iespējams viņš lietoja steroīdus vai ko tamlīdzīgu.”

Pols Rodrigess kinolentē atveidoja Muhameda Ali fizioterapeitu doktoru Ferdiju Pačeko. Rodrigess atceras, ka vienu dienu doktors Pačeko filmēšanas laukumā ieradies pamatīgā skurbulī un izgāzis savu niknumu Smita ģērbtuvē.

Ārsts vēlējies, lai viņa loma filmā būtu nozīmīgāka un ieminējies, ka būtu gribējis, lai viņu uz ekrāniem atveidotu aktieris Endijs Garsija.

„Tas saasinājās līdz tādam mēram, ka viņš kādā brīdī sāka Vilu saukt par nēģeri. Nācās pat izsaukt policiju, lai ārstu aizved no filmēšanas laukuma,” atceras Rodrigess.

„Kopš šī brīža Vils pret mani vairs neizturējās kā agrāk, viņš sāka man teikt patiešām aizskarošas piezīmes. Nebija nekāda iemesla mani apvainot vai bārt. Es neesmu nekāds eņģelis, taču šajā reizē man ar to visu nebija nekāda sakara.”

Rodrigess pieļauj iespēju, ka Smits „lietojis steroīdus, lai pieņemtos miesās” un šī viela vainojama aktiera nepamatotajos dusmu uzliesmojumos.

Rodrigess gan piebilst, ka droši to nevar apgalvot, ka Smits lietojis steroīdus, taču viņā raisot pārdomas tas, kā no „kalsna puiša viņš pārvērties būdīgā vīrietī”.

Runā, ka, gatavojoties lomai, Vils Smits ik dienas pavadījis sporta zālē līdz pat septiņām stundām. Pēc mēnešiem ilgiem treniņiem viņš pieņēmies svarā līdz 98 kg. Šāds svars bija arī trīskārtējam pasaules čempionam smagajā svarā viņa ziedu laikos.  

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press