Cik ļoti sevi jāmīl... Sabiedrības dāma valkā jaku ar pašas portretiem uz tās. FOTO
Dodoties uz ģimenes drauga dzimšanas dienas ballīti sabiedrības dāma Kima Kardašjana bija uzcirtusies melnā ādas jakā, ko rotāja vairāki lieli viņas portretu tuvplāni: gan priekšpusē, gan aizmugurē.
Slavenības
2016. gada 25. februāris, 05:06

Cik ļoti sevi jāmīl... Sabiedrības dāma valkā jaku ar pašas portretiem uz tās. FOTO

Jauns.lv

Ja kāds izveidotu aptauju par slavenajiem pāriem, kas visvairāk sevi mīl, pirmajā vietā noteikti ierindotos sabiedrības dāma Kima Kardašjana un viņas vīrs reperis Kanje Vests. Reperis sevi izjūt teju Dieva vietā, bet Kima nesen manīta ielās ādas jakā, kuru rotāja pašas portreti. Tā mīlēt sevi nudien ir jāmāk...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Amerikāņu realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana ir nepārspēta „selfiju” karaliene. Reiz viņa atzinās, ka uzņem līdz pat 1200 pašbildēm dienā. Nav šaubu, ka sabiedrības dāma pati sev patīk. Aizvadītajā svētdienā 35 gadus vecā divu bērnu māmiņa manīta Malibu pilsētā ASV, ģērbusies melnā ādas jakā, ko rotāja pašas portreti. Kima pievienojās savām slavenajām māsām un mammai „Nobu” naktsklubā, kur visa Kardašjanu ģimene bija ieradusies apsveikt savu labu draugu, mājaslapas TheDishh.com dibinātāju Džonatanu Čebanu (42) dzimšanas dienā.

Kimas melno ādas jaku nerotāja tikai viens viņas portrets. Sejas tuvplāni bija attēloti priekšpusē abās jakas pusēs, bet uz muguras bija vēl viens portrets – liels tuvplāns ar Kimas seju, kas atsauca atmiņā laiku, kad īsu brīdi slavenā armēņu izcelsmes sabiedrības dāma bija pārtapusi blondīnē.

Divus mēnešus pēc otrā bērna – dēla Seinta (Svētā) nākšanas pasaulē, Kima jau atguvusi agrākās auguma aprises, ko viņa akcentēja, izvēloties apspīlētu melnu kleitu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press