foto: Vida Press
Vai ekstravagantās Bjorkas māja ir tikpat neparasta kā viņa pati? Nāc, aplūko!
Dziedātājas Bjorkas mājokļa interjers ir visnotaļ piezemēts, ne miņas no tās savdabības un krāsainības, kādu piedēvējam pašai mūziķei.
Slavenības
2018. gada 26. septembris, 08:21

Vai ekstravagantās Bjorkas māja ir tikpat neparasta kā viņa pati? Nāc, aplūko!

Jauns.lv

Islandiešu dziedātāja Bjorka (52) ir ārkārtīgi savdabīga personība. Īpatnējs ir viņas dziedāšanas stils un ģērbšanās. Arī katra Bjorkas parādīšanās sabiedrībā nepaliek nepamanīta. Bet kāda ir viņas māja un tās iekārtojums? Arī tikpat atšķirīgs kā pati ekstravagantā mūziķe?

foto: Vida Press
Islandiešu dziedātāja Bjorka 2017. gadā.

Pēc deviņiem Bruklinas rajonā Ņujorkā nodzīvotiem gadiem par islandiešu laumiņu dēvētā dziedātāja Bjorka nolēmusi pārdot savu dzīvokli. Par greznajiem „penthouse” apartamentiem dziedātāja un komponiste prasa 9 miljonus ASV dolāru.

Bjorka pārdod dzīvokli Ņujorkā

gallery icon
12

280 kvadrātmetru lielais dzīvoklis aizņem desmit stāvu mājas visu augšējo stāvu. Bjorkas dzīvoklī ir četras guļamistabas un četras vannasistabas. No apartamentu logiem paveras visu 360 grādu panorāmas skati uz lielo pilsētu.

Apartamentiem piederoša ir arī 232 kvadrātmetru plaša terase, kas ieskauj dzīvokli pa tā perimetru.

foto: Vida Press
Pērn koncertā.

Apartamentos ir arī mājīgs kamīns, bet pie ēdamistabas oranžērija.

Lai cik ekstravaganta būtu dziedātāja Bjorka Gudmundsdotira, viņas mājokļa interjers tomēr ir samērā piezemēts.

Dziedātājai Bjorkai ir divi bērni – dēls Sindri (32) un meita Isadora (3. oktobrī būs 16). Ar dēla tēvu Toru Eldonu viņa bija precējusies no 1986. gada līdz 1987. gadam. Ar meitas tēvu amerikāņu mākslinieku Metjū Bārniju dziedātāja bija kopā 13 gadus. 2013. gadā pāris nolēma iet šķirtus ceļus.

foto: Vida Press
Bjorka ar meitu Isadoru 2012. gadā.

Tēmas