Slavenības
2018. gada 24. septembris, 13:42

"Medicīna ir bezspēcīga..." - "Ekstrasensu cīņu" zvaigzne atklāj, kā saslimis ar smago slimību

Jauns.lv

TV šova "Ekstrasensu cīņas" 19. sezonā piedalās Georgijs Maļinovskis, kurš pārraides faniem zināms jau no 16. sezonas. Mags pastāstījis par slimību, no kuras cieš, kā arī atklājis tās rašanās iemeslus.

"Ekstrasensu cīņu" jaunā sezona solās būt ne mazāk spilgta un neaizmirstama kā iepriekšējās. Turklāt skatītājus šosezon gaida tikšanās arī dalībniekiem, kuri jau ir labi pazīstami.

Viens no tādiem ir arī Georgijs Maļinovskis, kurš "Ekstrasensu cīņās" bija redzams jau pirms trim sezonām. Mags sirgst ar smagu slimību - ārsti viņam diagnosticējuši progresējošu acs tīklenes distrofiju. Cerību atveseļoties ekstrasensam diemžēl nav.

"Patlaban mana slimība diemžēl nav ārstējama. Man atliek tikai gaidīt, kamēr kļūšu pavisam akls," Georgiju citē "Star hit". "Manā gadījumā medicīna ir bezspēcīga. Esmu bijis jau piecās lielākajās pasaules klīnikās, un ārsti tikai plāta rokas," viņš piebildis.

Tomēr netradicionālas metodes cīņai ar smago kaiti Maļinovskis neapsver. Taču viņš ir pārliecināts, ka tieši aizraušanās ar pārdarbiskiem spēkiem novedusi pie šīs slimības. "Es ilgstoši nodarbojos ar melno maģiju. Un, lūk, šis ir rezultāts," uzskata Georgijs.

Mags arī neslēpj, ka slimības dēļ viņam nepieciešama īpaša aprūpe. Par to, kā slimība attīstīsies un vai redzes zaudēšana ietekmēs Georgija spēju pildīt uzdevumus, "Ekstrasensu cīņu" skatītāji varēs vērot šova jaunākajā sezonā - teju vai tiešraides režīmā.