foto: Publicitātes
Provinces dāmas pret rūdītām pilsētniecēm - jaunais pašmāju šovs jau šovakar
Natālija vai Zane - kam klāsies smagāk?
TV
2018. gada 24. septembris, 10:13

Provinces dāmas pret rūdītām pilsētniecēm - jaunais pašmāju šovs jau šovakar

Jauns.lv

Kur dāmai dzīvot vieglāk? Laukos vai pilsētā? Kā būtu, ja SPA rituāli un ballīšu dzīve lielpilsētā tiktu nomainīta pret lauku romantiku vai dārza darbiem?

Kanālā TV3 startē jauns šovs, kas aicinās pārliecinātas pilsētnieces un rūdītas laucinieces uz trijām dienām apmainīties dzīvēm, lai noskaidrotu, kur ikdiena saldāka – pilsētā vai laukos.

Šova laikā meitenes apmainās ne vien ar dzīves vietām, bet arī ar negaidītiem pārsteigumiem – uzdevumiem, kurus viena otrai ir atstājušas. Pilsētniecēm nākas stāties pretim ļaunākajiem murgiem un ar sparu ķerties pie tādiem darbiem kā govju potēšana, kazu slaukšana, kūts atbrīvošana no mēsliem un pat vistas kaušana. Vai dāmām tas izdosies?

Sandija Miezīte, šova “Pilsētnieces pret lauciniecēm” producente, dalās savos iespaidos par dalībniecēm: “Es biju pārliecināta, ka pilsētniece, ieraudzījusi lauku darbu apjomu un uzzinājusi, ka katru rītu ir jāceļas piecos no rīta, lai izslauktu 80 govis, iesēdīsies savā Porsche un muks atpakaļ uz iemīļoto metropoli, taču, kā izrādījās – pilsētnieces spēj izdarīt ne to vien."

"Savukārt laucinieces izrādījās emocionāli nenoturīgas, lielai daļai dāmu īsts izaicinājums izrādījās fiziskie pārbaudījumi – piecu kilometru kross no rīta vai deju nodarbības augstpapēžu kurpēs!"

Šova pirmajā epizodē piedalās sabiedrībā pazīstamā bagātniece Natālija Tumševica, kas iejutīsies laucinieces ādā, savukārt provinces dāma Zane Zembaha, kuras pārziņā ir 80 govis, izbaudīs pilsētas meiteņu priekus.

Lauku meitenes pret pilsētas dāmām – kura kuru? Skaties katru pirmdienas vakaru pulksten 21.00 kanālā TV3.