foto: Publicitātes (F64 Photo Agency)
Klaustrofobisks dziedātājs pret kārtīgu latviešu blondīni - gaidāma sīva cīņa jaunajā “Es mīlu Tevi, Latvija” raidījumā
TV
2018. gada 21. septembris, 16:31

Klaustrofobisks dziedātājs pret kārtīgu latviešu blondīni - gaidāma sīva cīņa jaunajā “Es mīlu Tevi, Latvija” raidījumā

Jauns.lv

Skatītāju iemīļotās TV spēles “Es mīlu Tevi, Latvija” trešais raidījums jau šovakar! Tajā draudzīgā un sīvā cīņā sacentīsies Janas Duļevskas un Valtera Krauzes komandas. Pēc pēdējiem diviem raidījumiem Valtera komanda ir izvirzījusies vadībā, vai Janai beidzot izdosies to mainīt?

Ieskats spēles “Es mīlu Tevi, Latvija!” trešajā raidījumā

Tv spēles “Es mīlu Tevi, Latvija!” trešais raidījums.

gallery icon
46

Janas komandā šovakar spridzinās:
•    Artūrs Gruzdiņš – mūziķis, “X Faktora” 1. sezonas uzvarētājs. Jautājot no kā Artūrs baidās, viņš godīgi atklāj, ka viņam nepatīk šauras telpas un īpašu klaustrofobiju izjūt šauros apavos, kuros nevar pakustināt pirkstus.

•    Kaspars Breidaks ir improvizācijas teātra aktieris un "Radio SWH" balss, uzaudzis Ādažos, un pavisam slepeni atklāj, ka bērnībā viņam ļoti garšojas smalkmaizītes “austiņas”, kas garšojušas tik ļoti, ka, slēpjoties daudzstāvu namu trepju telpās, ēda tās viens un klusībā.

•    Ekstravagantā māksliniece un gleznotāja Elita Patmalniece.

Savukārt Valtera komandu pārstāvēs:
•    Adriana Miglāne – dziedātāja, šova “X Faktors” 1. sezonas dalībniece jeb kārtīga latviešu blondīne, kura degvielas uzpildes stacijās vienmēr sasmīdina cilvēkus, meklēdama savu benzīna bāku.

•    Leģendārais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš atzīst, ka viņam jau kopš bērnības ļoti negaršo piena klimpu zupa jeb, kā viņš pats to dēvē, “klimpju” zupa.

•    Baiba Sipeniece-Gavare – populārā televīzijas un radio raidījumu vadītāja, kura raidījuma laikā atklāti pastāstīs par to, kāds ir latvietis vidējais.   

Par vakara muzikālo noformējumu parūpēsies šīs sezonas jaunie solisti Kristīne Pastare, Iveta Baumane, Mikus Abaroniņš un mūziķi Jānis Miltiņš, Jānis Kalniņš, Valters Sprūdžs, Aivis Zavadskis.

Skaties un jūti līdzi komandu cīņām katru piektdienas vakaru kanālā TV3 plkst. 20.20!