Pamēģini uzminēt, kura ir Adele, bet kura – viņas dubultniece. FOTO
Elinora (22) un Adele (27). Līdzība ir, piekritīsiet!
Trakā pasaule
2016. gada 25. februāris, 19:31

Pamēģini uzminēt, kura ir Adele, bet kura – viņas dubultniece. FOTO

Jauns.lv

Zviedrijā dzīvo jauna, skaista meitene vārdā Elinora Helborga, kuras fantastisko līdzību ar britu mūzikas zvaigzni Adeli pamanījuši tūkstošiem cilvēku.

22 gadus vecā jauniete sākotnēji nemaz necentās speciāli līdzināties dziedātājai Adelei. Viņa, gluži tāpat kā daudzi citi sociālo tīklu lietotāji, savus selfijus un citas bildītes ievietoja Instagramā, un vienā brīdī zem attēliem sāka rindoties svešinieku komentāri, kuros norādīts: tu esi ārkārtīgi līdzīga Adelei!

Kādu dienu Elinoras Helborgas māsa internetā ievietoja kolāžu no attēliem, kur vienādās pozās, vienādās gaismās, frizūrās un meikapā redzamas Elinora un Adele. Tik daudzi nespēja sievietes atšķirt! Un jauniete vienā momentā kļuva slavena virtuālajā realitātē.

„Es domāju,  ka Adele ir ļoti skaista sieviete, tāpēc vārdus par mūsu līdzību uztveru kā komplimentus,” zviedru medijiem stāsta 22 gadus vecā skaistule. Viņa arīdzan nereti saņem uzaicinājumus no svešiem ļaudiem nofotografēties kopā.

Starp citu, dziedāšana tuva arī Elinorai. „Es pat dziedu diezgan labi, bet ne tik labi, lai sacenstos ar Adeli,” viņa saka, „tāpēc publiski nedziedu”. Zviedrijā norisinās dubultnieku konkurss, un par to Elinora teic, ka varētu šādā sarīkojumā piedalīties.

Bilžu galerijā starp bildēm ir gan Adele, gan Elinora. Pamēģini tās atšķirt, neizlasot atšifrējumu fotogrāfijas apakašā.

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix

Tēmas