foto: Vida Press
Laulība jau 22 gadu garumā. Hjū Džekmens pastāsta par slepenu vienošanos, kas viņam noslēgta ar sievu
Hjū Džekmens ar sievu Deboru-Lī Fērnesu.
Slavenības
2018. gada 22. septembris, 08:35

Laulība jau 22 gadu garumā. Hjū Džekmens pastāsta par slepenu vienošanos, kas viņam noslēgta ar sievu

Jauns.lv

Aktierim Hjū Džekmenam ir veiksmīga kino karjera un laimīga laulība, kas rit jau 22. gadu. Holivudā tas ir īsts retums, ka veiksmīgi izdodas apvienot karjeru ar ģimenes dzīvi. Reiz par seksīgāko vīrieti atzītais aktieris jūtas laimīgs kopā ar 13 gadus vecāku sievieti un diviem adoptētiem bērniem. Nekādu sānsoļu vai skandālu. Prieks, ka Holivudā ir arī šādas ģimenes.

Hjū Džekmena ģimene

gallery icon
26

Austrālijā dzimušais aktieris Hjū Džekmens teic, ka ģimene viņam vienmēr ir pirmajā vietā. Viņš arī atklāj noslēpumu, kā izdodas saglabāt veselīgu balansu starp darbu un mājas dzīvi.

Sarunā ar žurnālu „Who” 49 gadus vecais aktieris atklāj, ka abi ar sievu Deboru-Lī Fērnesu (62), ar kuru laulībā nodzīvoti 22 gadi, noslēguši „slepenu vienošanos”. Tā paredz, ka abi vienmēr aprunājas, pirms pieņemt svarīgus lēmumus, kas varētu ietekmēt ģimenes dzīvi.

foto: Vida Press
Arī pēc 22 laulībā nodzīvotiem gadiem pāris staigā rokās sadevies.

„Kad mēs ar Debu apprecējāmies, noslēdzām vienošanos, ka jebkurā dzīves pagrieziena punktā vērsīsimies viens pie otra, kā arī jautāsim paši sev - vai tas nāks par labu vai kaitēs mūsu ģimenei,” norādījis Džekmens.

Ģimenē aug divi adoptēti bērni – dēls Oskars (18) un meita Āva (13).

foto: Vida Press
Džekmens ar sievu un bērniem - Oskaru un Āvu - 2011. gadā.

Mūzikla „Nožēlojamie” zvaigzne žurnāla „Who” reportierim norāda, ka konkrēta piedāvātā loma var būt spoža viņa karjerai, taču nereti izrādās „nederīga” viņa ģimenei.

„Ir bijušas reizes, kad esmu teicis: ‘ak, mans Dievs, šī filma ir tāda un šitāda,’ un tikai retu reizi Debora ir paskatījusies uz mani un teikusi ‘nē, tagad nav piemērots laiks’, Viņa man ir pats labākais barometrs,” apliecina aktieris.

Džekmens atzīst, ka sieva viņu vienmēr ir atbalstījusi un atbalsta. Taču reizēm ģimenes vārdā nākas no kā atteikties, un tas ir tikai normāli, ja karjeru nevērtē augstāk par visu.

foto: Vida Press
Hjū Džekmens ar sievu.

Aktieris atceras, ka reiz Debora atteikusies no izdevības studēt režiju Melburnas universitātes mākslas skolā. Šajā laikā viņam piedāvāta arī loma mūziklā „Oklahoma!” Londonā.

Lai gan Hjū vēlējies, lai ģimene paliktu Austrālijā un Debora varētu studēt, sieva atteikusies no studijām, jo bijusi pārliecināta, ka viņam šī loma ir jāpieņem.

Hjū Džekmens pludmalē Austrālijā

Austrāliešu aktieris Hjū Džekmens vairākkārt atzīts par seksīgāko slaveno vīrieti pasaulē. Tiesa, ne pēdējos gados. Taču aktierim aizvien ir apjūsmotāju ...

gallery icon
16