Krievu kino zvaigzne, latviete Agate Muceniece gaida otro bērnu. FOTO
Prilučniju ģimenes foto uz žurnāla "OK" Krievijas versijas vāka.
Slavenības
2016. gada 26. februāris, 09:06

Krievu kino zvaigzne, latviete Agate Muceniece gaida otro bērnu. FOTO

Jauns.lv

26 gadus vecā latviešu aktrise un modele Agate Muceniece, kura jau vairākus gadus dzīvo un strādā Maskavā, kopā ar vīru Pāvelu Prilučniju ir viens no populārākajiem aktieru pāriem Krievijā. Nu viņi ir otrā bērniņa gaidībās.

Par to, ka ir stāvoklī, Krievijas TV seriālu (“Slēgtā skola”, “Slepenā pilsēta”, “Kvest”) un kino (“Trīs musketieri”) zvaigzne Agate Muceniece nejauši izpļāpājās pati, kad apsveica vīru dzimšanas dienā. “Ceru, ka darīšu tevi laimīgu vēl miljons gadus! Un, lai mūsu bērni tevi tikai priecē” - savā blogā sociālajos tīklos ierakstīja Agate. Izlasot šo apsveikumu, acīgākie Prilučniju ģimenes fani vērsa uzmanību frāzei “mūsu bērni”, jo līdz šim bija zināms, ka Agatei un Pāvelam ir viens bērns – dēls Timofejs. Fani sociālajos tīklos sprieda, ka aktrise devusi slēptu mājienu, ka ir stāvoklī, tikmēr pati Agate jautājumus, vai tiešām tas tā ir, nekomentēja.

Taču nu viss ir skaidrs – Prilučniju ģimenē tiešām gaidāms otrs bērniņš. Tas kļuva zināms pēc tam, kad stilists Anvars Očilovs sociālajos tīklos padalījās ar kolāžu no fotogrāfijām, kas tapušas Prilučniju ģimenes fotosesijā žurnāla “OK!” Krievijas versijai. Tajās nepārprotami varēja redzēt, ka Agate Muceniece ir stāvoklī. Savukārt šajās dienās klajā nācis jaunākais “OK!” Krievijas izdevums, kurā Agate un Pāvels pirmo reizi publiski stāsta par gaidāmo ģimenes pieaugumu.

     

Kasjauns.lv/Foto: ok-magazine.ru