foto: Vida Press
Hercogienes Meganas grima meistars paskaidro, kāpēc nekad neredzēsiet viņu ar koši sarkanu lūpukrāsu
Megana Mārkla iecienījusi zīmola „Charlotte Tilbury Matte Revolution” lūpukrāsas toni „Very Victoria”.
Slavenības
2018. gada 19. septembris, 16:17

Hercogienes Meganas grima meistars paskaidro, kāpēc nekad neredzēsiet viņu ar koši sarkanu lūpukrāsu

Jauns.lv

Kopš brīža, kad hercogiene Megana kopā ar princi Hariju sāka pildīt karaliskos pienākumus, viņa atkal un atkal pierādījusi, ka visās lietās, kas attiecas uz ārieni un skaistumkopšanu, pieturas pārbaudītām vērtībām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kopš prinča Harija sieva bijusī aktrise Megana Mārkla atradusi to, kas viņai piestāv vislabāk – starojošu, dabiska izskata dekoratīvo kosmētiku un strīdīgi vērtēto „paviršo” matu mezglu – viņa pie tā pieturas.

Megana Mārkla iecienījusi miesas krāsas lūpu krāsu

Megana Mārkla iecienījusi zīmola „Charlotte Tilbury Matte Revolution” lūpukrāsas toni „Very Victoria”. Vienīgajā reize, kad viņa izvēlējās sarkanas lūpas, viņa ...

gallery icon
13

Nesen slavenību žurnālam „People” izdevies sarunāt interviju ar Saseksas hercogienes tuvu draugu un grima mākslinieku Danielu Mārtinu. Tieši viņš parūpējās par Meganas meikapu viņas kāzu dienā 19. maijā.

Daniels Mārtins norāda, ka Megana pārāk neaizraujas ar sejas dekoratīvo kosmētiku, un atklāj, kāpēc mēs nekad neredzēsim jauno hercogienei ar spilgti krāsotām lūpām un tā vietā labāk izvēlas persiku-miesas krāsas lūpu toni.

„Vienīgajā reizē, kad viņa izvēlējās sarkanas lūpas, viņa nejutās komfortabli,” norāda Daniels Mārtins.

foto: Vida Press
„Vienīgajā reize, kad Megana izvēlējās sarkanas lūpas, viņa nejutās komfortabli,” apliecina hercogienes grima meistars Daniels Mārtins.

„Meganai patīk sarunāties, un viņa nav no kaprīzajām, tāpēc viņa nevēlas par kaut ko lieki uztraukties,” apliecina grima mākslinieks. Profesionāļa teiktajā ir vērts ieklausīties, jo ar koši krāsotām lūpām vienmēr jākontrolē, vai ar lūpu krāsu viss ir kārtībā. Vai pomāde nav nokrāsojusi zobus vai ar laiku izsmērējusies. Turklāt, ja košs tonis vietām zaudē spilgtumu, tas uzreiz ir pamanāms. Koša lūpu krāsa prasa nedalītu uzmanību un regulāru ielūkošanos spogulī, lai pārliecinātos, ka tā nav izsmērējusies, pa pusei „noēsta” vai tamlīdzīgi.

Kāpēc gan raizēties par košu lūpu krāsu, ja ir atrasta lieliska alternatīva, kas nerada problēmas un izceļ dabisko skaistumu? Meganas iecienītais ir zīmola „Charlotte Tilbury” lūpukrāsas „Matte Revolution” tonis „Very Victoria”. Zīmola mājaslapā to iespējams iegādāties par 34 ASV dolāriem.

foto: Ekrānuzņēmums
Meganas iecienītā lūpukrāsa.