Tā paiet pasaules godība - "Sex Pistols" līderi vairs ne atpazīt
Džons Laidons šogad un... Džonijs Rotens 1976. gadā.
Slavenības
2018. gada 19. septembris, 07:20

Tā paiet pasaules godība - "Sex Pistols" līderi vairs ne atpazīt

Jauns.lv

Leģendārās septiņdesmito gadu britu pankroka grupas "Sex Pistols" vokālists Džons Laidons šogad nosvinēja savu 62. dzimšanas dienu. Un grūti kādreizējo dumpinieku tagad atpazīt uz ielas - lai gan stila izjūtu saglabājis, Laidons krietni pieņēmies svarā un lidostā, piemēram, pārvietojas, nesatraucoties par to, ka viņu aplenks autogrāfu mednieku pūļi.

Grupas "Sex Pistols" menedžeris Malkolms Maklarens Laidonu kļūt par grupas vokālistu savulaik uzaicināja viņa stila un dumpinieka imidža dēļ. Un nekļūdījās - septiņdesmitajos gados "Sex Pistols" kļuva par pankroka pirmajām spožākajām zvaigznēm, aizsākot veselu kustību un iedvesmojot neskaitāmus māksliniekus.

foto: Ray Stevenson/REX/ Vida Press
Tā "Sex Pistols" uz skatuves plosījās 1976. gadā.

Nu grupas dalībnieki jau ir krietni pāri pusmūžam. Un Džons Laidons, piemēram, nesen nofotografēts Losandželosas lidostā, kur viņu, visticamāk, atpazīt spējuši tikai viszinošie paparaci. No autogrāfu medniekiem dziedātājam jāatkaujas nebija, un, gaidot bagāžu, Laidons mierīgi varēja sēdēt uzgaidāmajā telpā, laiski lūkojoties apkārt.

Grupas "Sex Pistols" līderis Džons Lidons Losandželosas lidostā

62 gadus vecais leģendārās grupas "Sex Pistols" līderis Džons Lidons Losandželosas lidostā.

gallery icon
11

Vien joprojām savdabīgā frizūra varēja pievilināt kāda ziņkārīga garāmgājēja skatienu. Taču nogurušajā vīrā nez vai kāds spētu pat iedomāties mēģināt atpazīt reiz uz skatuves tik trakojošo pankroka zvaigzni Džoniju Rotenu.