Ģimenei klātesot, atklāj Pita Andersona slavas sienu. FOTO
Pita Andersona atraitne Anna Andersone ar kolēģiem Mārci Liepiņu un Kārli Paukšti no Pita grupas "The Swamp Shakers”, Pita Andersona slavas sienu atklājot.
Slavenības
2016. gada 26. februāris, 15:44

Ģimenei klātesot, atklāj Pita Andersona slavas sienu. FOTO

Jauns.lv

"Latvijas 1. rokkafejnīcas. Reiterna nams" četru gadu jubilejas svinību ietvaros 25. februāra vakarā rokkafejnīcā tika atklāta mūžībā aizgājušajam Latvijas rokenrola karalim Pitam Andersonam veltītā slavas siena, kā arī notika viņa "rockabilly" grupas "The Swamp Shakers" koncerts.

Slavas sienā eksponētas lietas, kas saistītas ar Pitu Andersonu – mūziķa ģitāra, skatuves tērpi, kurpes, arī viņa slavenā leoparda raksta žakete, ar kuru Pits pārsvarā uzstājās. Slavas sienu atklāja rokkafejnīcas īpašnieks Raivo Mediņš un Pita Andersona dzīvesbiedre Anna Andersone ar grupu "The Swamp Shakers", ar kuru reiz muzicēja Pits Andersons.

Tikmēr “Latvijas 1. rokafejnīcas. Reiterna nams” četru gadu jubilejas svinības turpināsies vēl divas dienas. Piektdienas vakaru atklās jaudīgs grupas "Inokentijs Mārpls" koncerts, bet turpinājumā līdz pat rīta gaismai par dejām un jautrību gādās veiksmes un izdošanās ansamblis "Rock’n’Berries". Savukārt svētku kulminācijā - ssestdienas, 27. februāra, vakarā - notiks leģendārās grupas "Līvi", kas šogad svin nozīmīgo 40 gadu jubileju, koncerts "Līvi. 40. Deviņvīru spēks ir modies". Koncerta autors ir Ainars Virga.

 

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica