foto: Vida Press
Robijs Viljamss atklāj, ka viņu apmeklējuši citplanētieši
Britu dziedātājas Robijs Viljamss tic citplanētiešiem, jo pats reiz tādu redzējis.
Slavenības
2018. gada 18. septembris, 09:42

Robijs Viljamss atklāj, ka viņu apmeklējuši citplanētieši

Jauns.lv

Britu dziedātāja Robija Viljamsa (44) veiksmīgā muzikālā karjera ilgst jau nepilnas trīs desmitgades. Šoruden mūziķa profesiju viņš nolēmis papildināt ar jaunu arodu – Viljamss gatavs kļūt par spoku mednieku! Uz to viņu pamudinājusi kāda samērā sena tikšanās ar citplanētiešiem.

foto: Vida Press
Citplanētietis Stīvena Spīlberga filmā „E.T.”.

Lielākā britu tabloīda „The Sun” rīcībā nonācis neliels fragments no jaunas dokumentālās filmas, kurā Robijs Viljamss atmiņā atsaucis savu tikšanos ar NLO.

Hita „Let Me Entertain You” autors kādā no dokumentālās filmas „Hunt For The Skinwalker” epizodēm paviesojies paranormālu parādību skartā vietā un padalījies atmiņās par paša pieredzi ar neizskaidrotām būtnēm.

Dokumentālā filmas veidotāji cenšas izzināt paranormālās parādības, kas notiek pamestā rančo Navahu rezervātā Jūtas štata Jūintas ielejā.

Ļaudis šajā apvidū sakām redzējuši dažādas neizskaidrojamas parādības: sākot ar NLO līdz mistiskām radībām un poltergeistam. Bijušie rančo īpašnieki mājas pametuši 1996. gadā pēc tam, kad redzējuši 7 pēdas (2,13 metri) garas „citplanētiešu figūras”.

Dokumentālās filmas režisors Džeremijs Korbels kopā ar Robiju, kura interese par citplanētiešiem aizsākās pirms desmit gadiem, apsēstajā mājā ierodas trijos naktī un čukstus stāsta operatoram: „Mēs meklējam paranormālu adatu siena kaudzē.”

Robijs Viljamss, kurš pārvarējis medikamentu atkarību, atzinies, ka arī viņu savulaik apmeklējuši citplanētieši, un apgalvo, ka tam nav nekāda sakara ar medikamentu ietekmi uz psihi.

„Esmu piedzīvojis fenomenu, kam nav izskaidrojuma,” norāda Viljamss. „Es redzēju vienu no viņiem tieši virs sevis. Es viņam būtu varējis trāpīt ar tenisa bumbiņu. Nekādas vielas te nav iesaistītas!”

Atklāsme par tikšanos ar citplanētiešiem seko ilgākam klusuma periodam, ko mūziķis nesen pārtraucis ar priecīgu vēsti par ģimenes pieaugumu. Viņš kļuvis par trešā bērna tēvu.

foto: Vida Press
Robijs Viljamss ar sievu Aīdu Fīldu nedēļu pēc meitas Koko nākšanas pasaulē. Pāra trešais kopīgais bērns piedzimis ar surogātmātes palīdzību.

Sarunā ar „The Sun” dziedātājs un „The X Factor” žūrijas pārstāvis norāda, ka būt par tēti meitiņai Koletei „Koko” Džozefīnei Viljamsai, kura nākusi pasaulē ar surogātmātes palīdzību, esot daudz vieglāk, nekā vecākajai meitai un dēlam.

Taujāts par trešo atvasi, Robijs atzīst, ka pa šiem gadiem viņš kā tēvs esot iemācījies nestresot par niekiem un piebilst, ka mazā Koko esot „pats rāmākais bērns, ko jebkad esmu pazinis”.

Tā Robijs Viljamss un viņa sieva Aīda Fīlda pasaulē gaidīja otro bērnu

Robijs Viljamss dzemdību laikā bija līdzās sievai Aīdai Fīldai un ik pa laikam sociālajos tīklos publiskoja attēlus no notiekošā.

gallery icon
28

„Ar pirmo bērnu ir tā: ‘Kuš, viņš guļ.’ Tu dzirdi kādu ienākam un aizveram durvis, un skrien lejā pa kāpnēm – „Kuš! Bērns!”,” pieredzē dalās jaunais trīs bērnu tēvs.

„Ar trešo bērnu ir ieslēgts televizors, vecākās atvases apkārt rotaļājas, suns rej, bet mazulis aizvien guļ un nav pienācis nekāds pasaules gals.”

foto: Vida Press
Robijs Viljamss ar sievu.

Robijs Viljamss ar sievu aktrisi Aīdu Fīldu paziņoja par „ļoti īpašu slepeno” mazuli sociālajos tīklos, pārsteidzot daudzus. Viņi arī atklāj, ka ceļš līdz trešajam bērnam bijis ļoti „garš un grūts”.

„Instagram” blogā pāris ievietojis melnbaltu fotogrāfiju, kurā redzamas viņu un visu trīs bērnu mazās rociņas.

Aīda un Robijs ir vecāki arī piecus gadus vecai meitai Teodorai „Tedijai” Rouzai Viljamsai un trīs gadus vecajam Čarltonam „Čārlijam” Valentīnam Viljamsam.

Šā gada maijā izdevums „Metro” rakstīja, ka pāris ļoti vēlas kādu bērnu. „Aīda un Robijs nevarētu būt vēl laimīgāki savā privātajā dzīvē, taču viņi jūt, ka pilnīgai ģimenes laimei ir nepieciešams vēl viens bērns,” rakstīja preses izdevums.

„Viņi cer, ka tas notiks drīz, lai gan viņiem ir grūti pavadīt daudz laika kopā, jo dažkārt nākas dzīvot šķirti nedēļām ilgi,” apliecināja kāds paziņa.

Robijs Viljamss ar sievu un meitu iepērkas

gallery icon
12