foto: Vida Press
Harijs un Megana neieradīsies uz prinča Čārlza 70. dzimšanas dienas balli
Princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu un tēvu princi Čārlzu, vasarā viesojoties karaliskajās zirgu skriešanās sacīkstēs Askotā.
Slavenības
2018. gada 18. septembris, 07:19

Harijs un Megana neieradīsies uz prinča Čārlza 70. dzimšanas dienas balli

Jauns.lv

Princim Čārlzam 70. dzimšanas diena būs šā gada 14. novembrī. Taču ar vērienīgu koncertu un svinīgām vakariņām Bakingemas pilī jubileju svinēs trīs nedēļas pirms īstā datuma, proti, 25. oktobrī. Jau tagad zināms, ka divi no Čārlzam tuvākajiem ģimenes pārstāvjiem svinības neapmeklēs.

Nav šaubu, ka Velsas prinča Čārlza 70. dzimšanas dienas svinības ir svarīgs pasākums visai karaliskajai ģimenei, taču viņš neņems ļaunā, ka jaunākais dēls ar sievu jubileju neapmeklēs.

foto: Vida Press
Harijs un Megana nevarēs apmeklēt Čārlza vērienīgās jubilejas svinības, jo būs devušies savā pirmajā ārvalstu vizītē.

Prinča Harija un Saseksas hercogienes Meganas prombūtnei ir pavisam racionāls izskaidrojums. Jaunais pāris šajā laikā dosies savā pirmajā oficiālajā ārvalstu vizītē. Oktobra pēdējās divās nedēļās Harijs un Megana apmeklēs Austrāliju, Jaunzēlandi, Fidži un Tongu, un uz prinča Čārlza svinībām nepagūs atgriezties Apvienotajā Karalistē.

foto: Vida Press
Princis Harijs ar sievu Meganu un viņa tēvs princis Čārlzs ar sievu Kamillu.

Par godu Velsas prinča Čārlza apaļajai jubilejai britu karaļnams šogad rīko vairākas viņa 70. gadskārtai veltītas svinības. Atcerēsimies, ka šā gada maijā Bakingemas pils dārza svētkos šogad godināja jubilāru, un šo pasākumu Harijs ar Meganu apmeklēja.

Jaunajai Saseksas hercogienei pēc kāzām šis bija pirmais publiskais pasākums kā karaļnama pārstāvei. Pāris pat bija atlicis medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai būtu kopā ar Čārlzu viņa jubilejai veltītajā pasākumā.

Saseksas hercogiene Megana apmeklē dārza svētkus

Princis Harijs un viņa jaunā sieva Saseksas hercogiene Megana pārcēla medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai varētu apmeklēt Bekingemas pils pagalmā ...

gallery icon
37

Lai gan Megana un Harijs nebūs kopā ar princi Čārlzu viņa svinībās oktobrī, Velsas princim līdzās būs vecākais dēls princis Viljams ar sievu Ketrīnu. Ap šo laiku būs apritējis pusgads kopš Kembridžas hercogienes trešā bērna nākšanas pasaulē un viņa atkal atgriezīsies pie karalisko pienākumu pildīšanas, – apliecina izdevums „Vanity Fair”.

foto: Vida Press
Karaliene mazdēlu un viņa sievu rudenī sūta oficiālā vizītē uz Austrāliju un Jaunzēlandi, tāpēc pāris nevarēs apmeklēt prinča Čārlza 70. jubilejai par godu rīkoto koncertu un svinīgās vakariņas Bekingemas pilī.

Visticamāk, Harijs un Megana atcēla medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai būtu dārza svētkos, jo zināja, ka viņu ārvalstu vizīte liegs apmeklēt Čārlza jubilejai veltīto koncertu rudenī.