Evilena Protektore pārsteidz vecākus - brauca uz koncertu Kiprā, attapās meitas kāzās
Slavenības
2018. gada 18. septembris, 06:17

Evilena Protektore pārsteidz vecākus - brauca uz koncertu Kiprā, attapās meitas kāzās

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Nedēļas nogalē Kiprā apprecējusies grupas "Pieneņu vīns" soliste Evilena Protektore (33), kas plašākam lokam pazīstama kļuva pēc dalības šovā "Izklausies redzēts".

Par to, ka ar ilggadējo draugu Vadimu Kožinu kļuvuši par precētu pāri, Evilena paziņoja sociālajos tīklos, demonstrējot apgredzenotas rokas un ierakstu: „Mēs to paveicām!” Viņu kāzas pārsteigums izrādījies ne tikai sociālo tīklu sekotājiem, bet pat jaunā pāra vecākiem. Neraugoties uz to, ka arī viņi mēroja ceļu uz Kipru, kāpdami lidmašīnā, vecāki pat nenojauta, ka bērni iecerējuši ko tādu.

Evilena Protektore Kiprā iziet pie vīra

Dziedātāja Evilena Protektore Kiprā dzer kāzas.

gallery icon
7

„Man piektdien bija paredzēts koncerts "Pattichio" teātrī kopā ar pianistu Daņilu Krameru un basģitāristu Antonu Gorbunovu no Maskavas. Uz to bijām uzaicinājuši arī savus tuvākos cilvēkus,” viltīgo iemeslu, kā sasaukt kopā radus Kiprā, atklāj jaunā sieva.

Nākamajā rītā pēc koncerta jaunais pāris uzaicinājis savējos uz branču jūras krastā. Tikai brīdī, kad visi tur ieradušies, atklājies, ka iecerēta kāzu ceremonija. „Protams, tas mums un vecākiem bija īpaši saviļņojošs mirklis!” pasmaida Evilena.

Kāzu ceremoniju vadījis Kipras dzimtsarakstu biroja darbinieks, ko palīdzējuši sarunāt uz salas dzīvojošie draugi. Vaicāta, vai visā šajā stāstā sliktā ziņa nav tā, ka palikuši bez kāzu dāvanām, dziedātāja teic, ka lielākā dāvana bez oficiāli izveidotas ģimenes ir mammām sarūpētais atvaļinājums. „Tomēr pavisam negaidīti vienu dāvanu saņēmām – koka gabaliņu ar mūsu kopbildi. To uzdāvināja mana brāļa meita, kas vienīgā zināja, ka mēs precēsimies,” precizē dziedātāja.

foto: no privātā arhīva
"Vienu dāvanu saņēmām – koka gabaliņu ar mūsu kopbildi," atklāj Evilena.

Evilena ar Vadimu ir kopā jau septiņus gadus. Piedaloties šovā, pirms pusgada dziedātāja atklāja, ka viņas draugs ir datordizainers, video un vizuālo efektu mākslinieks, kurš elektroniski atbalsta arī visus Evilenas projektus – veido mājaslapu, fotografē, filmē videoklipus. Viņu ar dzīvesbiedru arī saista hobijs – fotografēšana, kas Evilenas izpildījumā lielākoties ir mūziķi uz skatuves emocionālos brīžos.

Citas intersantākās ziņas lasiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!