Sandra Bulloka nešķirama no sava jaunā drauga. FOTO
Holivudas aktrise Sandra Bulloka un viņas draugs modelis un fotogrāfs Braiens Rendals ir kopā deviņus mēnešus. Nesen pāris kopīgi ciemojies pie aktrises māsas un draugiem Ostinā, Teksasā.
Slavenības
2016. gada 27. februāris, 05:04

Sandra Bulloka nešķirama no sava jaunā drauga. FOTO

Jauns.lv

51 gadus vecā Holivudas aktrise Sandra Bulloka atradusi savu ģimenes laimi. Viņai ir divi adoptēti bērni un kopā ar jauno draugu aktrise izskatās laimīgāka nekā jebkad.

Nesen aktrise Sandra Bulloka redzēta Ostinas pilsētā, Teksasā, ejam roku rokā ar savu jauno draugu – modeli un fotogrāfu Braienu Rendalu (49), ar kuru ir kopā deviņus mēnešus. Pirms atgriešanās Losandželosā pārītis Teksasā satikās ar draugiem, devās iepirkties un baudīja gardus ēdienus kafejnīcās un restorānos.

Lidostā Sandra nofotografēta ērtā, taču gaumīgā ikdienas apģērbā. Viņa izvēlējusies svītrainu džemperi un piegulošus džinsus. Ap kaklu aktrise bija apsējusi melnu lakatu un uz acīm uzlikusi brilles melnos rāmjos. Turpretī viņas draugs izvēlējies melnu ādas jaku, bet acis arī telpās slēpa aiz aviatoru stila saulesbrillēm. Stāvot rindā pēc pārtikas uzgaidāmajā telpā, Braiens mīļotajai bija gādīgi aplicis roku ap muguru.

Bulloka un Rendals Ostinā apmeklējuši arī aktrises māsu viņai piederošajā beķerejā. Pēc nelielas iestiprināšanās un iepirktiem kārumiem, pāris devās uz mēbeļu salonu „Shabby Slips”. Pa ceļam abi iegriezās arī sporta preču veikalā, kur iegādājās Braienam peldšortus.

Pirms atgriešanās lidostā pāris vēl paguva satikties un draudzīgi patērzēt ar Sandras draugiem, kas mitinās Ostinā.

„Viņiem patīk šādi mazie ceļojumi,” sarunā ar „E! News” norādījis kāds paziņa. „Viņiem abiem bija brīvs laiks un viņi devās uz Ostinu, kuru tiem vienmēr paticis apmeklēt.”

Nesen plašākai sabiedrībai kļuvis zināms, ka Sandra un Braiens, kas ir kopā aptuveni deviņus mēnešus, uzsākuši kopdzīvi aktrisei piederošajā 23 miljonus ASV dolāru vērtajā īpašumā Losandželosā. „Braiens ir oficiāli pārcēlies pie Sandras,” norāda paziņa. „Viņam aizvien ir sava māja, taču viņš pie Sandras dzīvo pilnu laiku. Viņi pavada kopā lielāko daļu laika.”

Sandrai vislielāko gandarījumu sagādā tas, ka viņas mīļotais vīrietis atradis kopīgu valodu ar abiem aktrises adoptētajiem bērniem – meitu Lailu (3) un dēlu Lūisu (5).

„Braiens Sandras bērnus uztver kā savējos. Viņš ir lielisks tēva paraugs. Sandra ir laimīgāka nekā jebkad agrāk,” apliecina paziņa.

Braienam Rendalam ir 22 gadus veca meita Skailere, kura jau ir iepazīstināta ar tēva draudzeni.

Bulloka piecus gadus bija precējusies ar slikto zēnu Džesiju Džeimsu. 2010. gadā šī laulība izira vīra neuzticības dēļ. Viņš aktrisi bija krāpis ar neskaitāmām sievietēm.

Braiens Rendals ir modelis un fotogrāfs. Viņš pozējis tādiem prestižiem zīmoliem kā „Hugo Boss” un „Saint Laurent”. Savukārt 2011. gadā viņš piedalījies žurnāla „Kinfolk” rīkotā fotosesijā un pozēja ar kādu modeli, kuras sejas vaibsti pat ļoti atgādina Sandru Bulloku.

Sandras Bullokas un Braiena Rendala jūtas uzplauka pēc tam, kad viņš kā fotogrāfs iemūžināja bildēs aktrises adoptētā dēliņa Lūisa piektās dzimšanas dienas svinības.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press