foto: Vida Press
Sāru Džesiku Pārkeri vaino 150 000 dolāru vērtu rotaslietu nozagšanā
Aktrise Sāra Džesika Pārkere.
Slavenības
2018. gada 16. septembris, 08:18

Sāru Džesiku Pārkeri vaino 150 000 dolāru vērtu rotaslietu nozagšanā

Jauns.lv

Seriāla „Sekss un lielpilsēta” fani zina, ka viņu iemīļotajai varonei Kerijai Bredšovai piederēja 40 000 ASV dolāru vērta apavu kolekcija. Tas ir kā „piliens jūrā”, ja salīdzina ar 150 000 ASV dolāriem, ko juvelierizstrādājumu dizainere apgalvo, ka aktrise Sāra Džesika Pārkere esot viņai parādā.

Portāla „Page Six” rīcībā nonākuši tiesas dokumenti, kuros dizainere Keta Florence no „Kat Florence Design” apgalvo, ka „Sekss un lielpilsēta” zvaigzne Sāra Džesika Pārkere aizņēmusies rotaslietas 149 501,96 ASV dolāru apmērā un tā arī nav atgriezusi tās likumīgajai īpašniecei, proti, viņai. Rotaslietu skaitā ir kaklarota 81 680,24 ASV dolāru vērtībā, kā arī auskari 40 706,72 dolāru vērtībā un gredzens 27 115 dolāru vērtībā.

2016. gadā, pēc tam, kad Pārkere bija sadarbojusies ar Florenci, piedaloties viņas zīmola fotosesijā (foto zemāk), aktrisei atļauts uz laiku paturēt rotaslietu komplektu „privātai lietošanai”. Juvelierizstrādājumu kompānija apgalvo, ka Pārkere rotaslietas vajadzējis atgriezt pēc diviem mēnešiem, taču viņa to nav izdarījusi.

„Šis bija viens no mūsu vienošanās punktiem pēc fotosesijas. Mis Pārkere lūdza, vai viņa pāris mēnešus varētu paturēt dažas no rotām personīgai lietošanai,” norādījis „Kat Florence Design” advokāts. „Mēs piekritām un dokumentējām, ko viņa paņēmusi. Tas notika 2016. gada martā. Divus gadus vēlāk rotaslietas aizvien nav mums atgrieztas. Tā kā mis Pārkere juvelierizstrādājumus paturējusi kopš 2016. gada, viņai vajadzētu mums par tiem samaksāt.”

Aktrises advokāte Irā Šreka, kura iesniegusi pretprasību tiesā pret kompāniju, apstrīd šo apsūdzību un uzsver, ka viņas kliente centusies rotaslietas atdot.

„Apsūdzība ir melīga,” norāda advokāte. „Sārai Džesikai Pārkerei ar Ketu Florenci bija līgums, viņai lūgts paturēt juvelierizstrādājumus, lai viņa tos lietotu, apmeklējot sarkanā paklāja un citus pasākumus.”

foto: Vida Press

„Sāra Džesika Pārkere ir visgodīgākais un uzticamākais cilvēks, ko esmu satikusi. Viņa nekad nav paturējusi un nepaturēs to, kas pieder otram. Patiesībā, pēc tam, kad Keta Florence nelikumīgi pārtrauca viņai maksāt, Sāra Džesika Pārkere visu laiku prasīja, kad jāatdod rotaslietas, taču Keta Florence neizrādīja lielu interesi tās atgūt.”

Sāra Džesika Pārkere gadu gaitā

Sāra Džesika Pārkere gadu gaitā. 2015. gada 25. martā aktrise svinēja 50. dzimšanas dienu

gallery icon
60