Sabiedrības dāma atzīstas, ka uzlabojusi savu selfiju. FOTO
Populārā sabiedrības dāma ar datorprogrammas palīdzību uzlabojusi savus sasniegumus sporta zālē. Nodevusi līdzās esošā durvju aile, kas attēlā vairs nav taisna.
Slavenības
2016. gada 27. februāris, 12:12

Sabiedrības dāma atzīstas, ka uzlabojusi savu selfiju. FOTO

Jauns.lv

Kardašjanu klana pārstāve Hloja Kardašjana (31) vainota tajā, ka pirms dažām dienām „Twitter” blogā ievietojusi uzlabotu sevis fotogrāfiju. Nu sabiedrības dāma savā „grēkā” atzinusies un parādījusi arī nekoriģēto attēlu.

Māsu Kardašjanu fani ātri vien atklājuši, ka Hloja Kardašjana savu pēc sporta zāles apmeklējuma uzņemto „selfiju” apstrādājusi ar datorprogrammas palīdzību. Koriģējot sava auguma aprises Hloja nebija ievērojusi, ka līdzās labajam augšstilbam esošā durvju aile vairs nav taisna, bet iemantojusi vieglu izliekumu. Pēc internetā izskanējušās kritikas, ka slavenā māsa attēlu uzlabojusi, Hloja to daudz nevilcinoties izdzēsa...

Vēlāk viņa savā „Instagram” blogā publiskoja neapstrādāto attēlu un klāt pievienoja niknu vēstījumu, ka tāda nozākāšana sociālajos tīklos gan neesot smuka, lai tad nu visi tagad pēta bildes oriģinālu, ja jau tik ļoti pēc tā alkuši.

Publiskojot oriģinālo attēlu, Hloja parādījusi, ka savu attēlu patiesībā koriģējusi ļoti minimāli. Demonstrējot sasniegumus sporta zālē, Hloja tikai nedaudz uzlabojusi sava labā augšstilba izskatu. Viņa to pat nav slaidinājusi, bet gan pastiepusi platāku, radot muskuļotākas kājas iespaidu. Kardašjana neko nav uzlabojusi attēlā redzamajam atkailinātajam vēderam, kas izskatās nevainojami plakans.

Kasjauns.lv / Foto: Twitter, Instagram