Kristina Agilera labprāt ierakstītu dziesmu ar Britniju Spīrsu: "Vēl nekas nav nokavēts"
Mūzika
2018. gada 14. septembris, 13:13

Kristina Agilera labprāt ierakstītu dziesmu ar Britniju Spīrsu: "Vēl nekas nav nokavēts"

Jauns.lv

Kristina Agilera (37) un Britnija Spīrsa (36) ir divas no visu laiku veiksmīgākajām un pazīstamākajām popzvaigznēm. Un izskatās, vismaz vienai no viņām nebūtu nekas pret uzdziedāšanu duetā ar otru.

Kristina Agilera, viesojoties TV šovā "Jimmy Kimmel Live", runājot par iespējamu sadarbību ar Britniju Spīrsu, noteica: "Ja viņas pārstāvji dod piekrišanu... Hei, es būtu ar mieru."

foto: WENN/Vida Press
Kristina un Britnija MTV Mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā 2000. gadā.

Kad abas dāmas deviņdesmito gadu beigās ielauzās popmūzikas pasaulē, mediji to vien runāja kā par abu sīvo konkurenci. Gan Britnija, gan Kristina intervijās nemitīgi noliedza, ka būtu ienaidnieces, un stāstīja, ka vēl viena otrai tikai tos lielākos panākumus. "Kad es sāku karjeras kāpumu, bija acīmredzams, ziniet, ka es un Britnija bijām.... Bija tāds cīniņš Britnija pret Kristinu," atminas Agilera. "Bet būtu tolaik bijuši sociālie tīkli, mēs vienkārši būtu kopā ieskaņojušas vienu dziesmu un visas baumas izgaistu."

foto: Vida Press
Kristina un Britnija uz skatuves kopā jau ir bijušas - abas popmūzikas princeses savulaik uzstājās ar karalieni Madonnu.

Raidījuma vadītājs Kimmels norādīja, ka uz ierakstu studiju tak viņas varot doties kaut rīt, un Agilera piekrita: "Jā, laikam vēl nekas nav nokavēts."