foto: AP/Scanpix
Supermena lomai nāksies meklēt jaunu aktieri
henrijs Kevils Supermena lomā iejutās trijās filmās.
Kino
2018. gada 13. septembris, 10:36

Supermena lomai nāksies meklēt jaunu aktieri

Jauns.lv

Šķiet, ka anglim Henrijam Kevilam (35) vairs nesanāks iejusties Supermena ādā - kinostudija "Warner Bros." ar viņa aģentu nespējot vienoties par jauna līguma nosacījumiem un nopietni apsverot cita aktiera piesaisti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Henrijs Kevils Supermena tērpu pirmoreiz mugurā vilka 2013. gada filmā "Man of Steel" ("Tērauda vīrs"), tad 2016. gadā bija redzams "Batman v Superman: Dawn of Justice" ("Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma"), bet pērn - "Justice League" ("Taisnības līga").

Nu "Warner" vēlējusies Kevilu pierunāt epizodiskā lomā nofilmēties jaunajā supervaroņu filmā "Shazam!", taču sarunas ar aktiera aģentu bijušas neveiksmīgas. Un tas nozīmējot - durvis uz nākamajām filmām ar Supermena dalību Kevilam esot slēgtas.

foto: REUTERS/SCANPIX
Henrijam Kevilam durvis uz dalību nākamajās Supermena filmās jau slēgtas.

"Warner" plānos gan arī neesot tuvāko gadu laikā radīt kādu Supermena franšīzes filmu. "Supermens ir kā Džeimss Bonds, paiet kāds laiks, un jālūkojas pēc jauna aktiera," Ziemeļamerikas mediji citē kādu avotu kinostudijā. Tāpat, piemēram, jaunākajā filmā par Betmenu gaavenā loma vairs nav Benam Aflekam, kas šo varoni atveidojis trīsreiz.

foto: AP/Scanpix
Kadrs no filmas "Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma" - Supermens (Henrijs Kevils), Brīnumsieviete (Gela Gedota) un Betmens (Bens Afleks).

"Mums ir lieliskas attiecības ar Henriju Kevilu, un mēs ļoti viņu respektējam," teikts oficiālajā "Warner Bros." paziņojumā. "Jāpiebilst, ka mēs neesam pieņēmuši nekādus lēmumus attiecībā uz jelkādām topošām Supermena filmām."