foto: Vida Press
No karalienes Elizabetes II stila špiko pat Ņujorkas modes nedēļa
Anglijas karaliene Elizabete II jau pāris gadu desmitus iecienījusi zīmola „Fultons” caurspīdīgo lietussarga modelim ar nosaukumu „Birdcage”. Atbilstoši karalienes tērpam, tam speciāli ietonē maliņu. Šogad Ņujorkas modes nedēļā šādi lietussargi kļuvuši par modes tendenci numur viens.
Slavenības
2018. gada 13. septembris, 09:11

No karalienes Elizabetes II stila špiko pat Ņujorkas modes nedēļa

Jauns.lv

Anglijas karaliene Elizabete II neviļus kļuvusi par stila ikonu, no kuras jaunākās modes tendences špiko pat prestižās Modes nedēļas kuratori un modes dizaineri. Šogad topā karalienes caurspīdīgie lietussardziņi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Karalienes Elizabetes II iecienītais lietussarga modelis tagad arī Modes nedēļā

Anglijas karaliene Elizabete II jau pāris gadu desmitus iecienījusi zīmola „Fultons” caurspīdīgo lietussarga modelim ar nosaukumu „Birdcage”. Atbilstoši karalienes tērpam, ...

gallery icon
36

Melnbalti tērpi, lakatiņi un neona košas krāsas – to iecienījusi Anglijas karaliene Elizabete II, un to redzam pasniegtu arī kā jaunākās stila tendences Modes nedēļu skatēs.

Viņas Majestāte arī pati pērn pirmoreiz apmeklējusi Londonas modes nedēļu, vērojot notiekošo no pirmās rindas. Fotogrāfijas liecina, ka viņai patika.

Karaliene Elizabete II apmeklē Londonas modes nedēļu

Londonas modes nedēļa šogad pieredzējusi ko nebijušu. Vienu no skatēm ar savu klātbūtni pagodinājusi Anglijas karaliene Elizabete II. Viņas Majestātei ...

gallery icon
27

Šogad Ņujorkas modes nedēļas kuratori aizņēmušies karalienes stila ideju lietainām dienām. Silto vasarīgo laiku aizvadītajās dienās Ņujorkā nomainījis lietus.

foto: AP/Scanpix

Tāpat kā skatītāji neļauj sevi aizbiedēt no sēdēšanas pirmajā rindā (ja skate notiek zem klajas debess), karaliene nekad neļauj lietum izjaukt savu karalisko pienākumu pildīšanu. Pēdējās gadu dekādēs ikreiz, kad Elizabete II izgājusi sabiedrībā lietainā dienā, viņai līdzi bijis caurspīdīgs lietussargs. Šāds lietussargs kļuvis par Anglijas karalienes „firmaszīmi”. Karalienes izvēle jau vairākus gadu desmitus ir par labu zīmola „Fultons” caurspīdīgajam lietussarga modelim ar nosaukumu „Birdcage” („Putnu būris”).

foto: Vida Press

Skotijā esošā kompānija, kam uzticēt izgatavot lietussargus karalienei, norāda, ka Viņas Majestāte dod priekšroku caurspīdīgam modelim, jo tas ļauj apkārtējiem viņu vienmēr redzēt, arī, ja laikapstākļi nav labvēlīgi.

foto: REUTERS/SCANPIX

Karaliene savai lietussarga izvēlei piešķir „nelielu odziņu” – katra lietussarga mala iekrāsota tādā pašā tonī kā viņas tērps. „Karalienes vecākais ģērbējs laikus pirms pasākuma nosūta mums auduma paraudziņu tērpam, kuru viņa vilks, un mēs radām lietussargu ar perfekti saskaņotu krāsainu dekorējumu,” norāda kompānijas pārstāvis.

Kurš gan vēl grib, lai viņu visi redz, neatkarīgi no laikapstākļiem? Tās, protams, ir modes dāmas.

Pārsteidz tikai tas, ka šo karalienes lietussargu izvēli viņas kā savu nav pārņēmušas jau agrāk!

foto: REUTERS/SCANPIX

Caurspīdīgie lietussargi šogad Ņujorkas modes nedēļā kļuvuši par tikpat neatņemamu sastāvdaļu kā lietus. Zīmola „Rodarte” nesenā modes skate šo jauno mode tendenci tikai vēl vairāk popularizēja. Tā kā skate bija paredzēta zem klajas debess, bet diemžēl laikapstākļi nebija labvēlīgi, zīmola pārstāvji modelēm un skates viesiem izdalīja lietussargus, kas tik ļoti atgādina karalienes Elizabetes II iecienīto modeli.

foto: Vida Press

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās