60 gadus vecajai Donatellai Versačei mini svārki un seja bez grumbām. FOTO
Donatella Versače izskatījās labā fiziskajā formā, taču pirmais, kas allaž piesaista uzmanību, ir dizaineres plastisko operāciju izkropļotā seja.
Slavenības
2016. gada 27. februāris, 19:22

60 gadus vecajai Donatellai Versačei mini svārki un seja bez grumbām. FOTO

Jauns.lv

Itāliešu modes nama „Versace” vadošā dizainere Donatella Versače (60) īsi pirms Milānas modes nedēļas atklāšanas pozējusi visas pasaules fotogrāfiem.

Slavenā modes dizainere nelaida garām iespēju pašai reklamēt jaunāko modes nama „Versace” kolekciju. Donatella bija ģērbusies haki krāsas žaketē un mini svārkos, bet rokās nesa toņos pieskaņotu somiņu, ko rotāja „Versace” emblēma – zeltīta gorgonas Medūzas galva. Miniatūrā blondīne, kas modes biznesu pārņēmusi no sava 1997. gadā traģiski bojā gājušā brāļa Džanni Versačes, kājās bija apāvusi botiljonus uz augstiem papēžiem. Modes dizainere pati apgalvo, ka neatceras pēdējo reizi, kad būtu kājās āvusi kurpes uz zemas zoles. „Es nēsāju apavus uz augstiem papēžiem, šauras bikses un briljantus,” tā savu ģērbšanās stilu raksturo dizainere.

Donatellas Versačes vārds bieži parādās to slavenību skaitā, kurām veiktas neveiksmīgas plastiskās operācijas. Eksperti uzskata, ka modes dizainere ļāvusies vismaz vienai deguna formas korekcijas operācijai, kas nav noritējusi veiksmīgi, jo sinjoras Versačes deguns ir nedaudz līks.

Neraugoties uz to, ka modes dizainerei jau kopš dzimšanas darba devusi pilnīgas lūpas, viņa tās vēl vairāk palielinājusi ar filleru palīdzību.

Donatellai veikta arī sejas ādas nostiepšanas operācija, neskaitāmas botoksa injekcijas un krūšu palielināšanas operācija. „Es tikai tagad esmu sapratusi, ka esmu māte un sieva, nevis lelle Bārbija. Man bija nepieciešams pārāk daudz laika, lai apzinātos – īstais skaistums neslēpjas ārienē, bet gan nāk no iekšienes,” atzinusi Donatella, kas aizvien var lepoties ar lielisku figūru, pat neraugieties uz to, ka ir atlaidusi no darba savu personīgo treneri. „Esmu pārstājusi vingrot trenera uzraudzībā, jo viņš man aizliedza smēķēt,” norāda dizainere.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press