foto: Instagram
Denīze Ričardsa apprecas minikleitā, kas tapusi nieka 24 stundās
Slavenības
2018. gada 10. septembris, 16:44

Denīze Ričardsa apprecas minikleitā, kas tapusi nieka 24 stundās

Jauns.lv

Aktrise Denīze Ričardsa (47), kura iepriekš bija precējusies ar skandalozo aktieri Čārliju Šīnu, aizvadītajā sestdienā pie vīra izgājusi otrreiz. Par viņas laulāto draugu kļuvis Ārons Faiperss, ar kuru aktrise ir pazīstama tikai kopš aizvadītā gada decembra. Faipera iepriekšējā laulība ar aktrisi Nikoletu Šeridanu oficiāli šķirta šā gada augustā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Līgavām bieži vien ir nepieciešami vairāki mēneši laika, lai taptu viņu izsapņotā kāzu kleita, taču aktrisei Denīzei Ričardsai bija tikai 24 stundas, kuru laikā tapa kāzu tērps.

Tikai divas dienas pēc tam, kad slavenību žurnāls sniedza ekskluzīvu paziņojumu par Denīzes Ričardsas un Ārona Faipersa saderināšanos, pāris nosvinēja kāzas. Intīmā ceremonijā Malibu viņi gredzenus mija aizvadītajā sestdienā.

Denīzes Ričardsas kāzu diena

gallery icon
17

Denīzes Ričardsas līgavas kleitas autors ir dizainers Marks Zanino. Mežģīņu un tilla minikleitu savā „Instagram” blogā modes mākslinieks atrādīja jau sestdien, kā arī pastāstīja, ka viņam bijusi dota tikai viena diena laika, lai pašūtu tērpu.

„24 stundas, lai radītu kāzu kleitu? Bez problēmām!!” – raksta Marks Zanino līdzās fotogrāfijai, kurā dizainers pozē kopā ar smaidošo līgavu, kura redzama viņa darinātajā tērpā.

„Apsveicu Denīzi Ričardsu un Āronu Faipersu! Paldies, ka ļāvāt būt par daļu no jūsu īpašās dienas!” – publiski jaunajam pārim pateicas modes mākslinieks.

Mežģīņu minikleita papildināta ar šlepi no caurspīdīga auduma, kas rotāta ziediem un harmonē ar mini kleitas mežģīņu ziediem.

Svētdien dizainers publiskojis vēl vienu fotogrāfiju. Tajā Denīze viena pati pozē kāzu kleitā, par kuru sabiedrības domas dalās. „Man šķiet, ka nekad neesam radījuši kāzu kleitu, kas izpelnītos vēl vairāk dalītus viedokļus, kā kleita, ko tikko kā darinājām Denīzei Ričardsai," raksta dizainers.

„Te ir mūsu domas: mēs strādājam līgavai/klientei. Ja vien viņai dizains patīk, mums ir sajūta, ka savu darbu esam paveikuši. Ja vien neesat par to maksājuši vai neesat tā, kurai kleita jāvalkā, jums nevajadzētu uztraukties. Mēs esam aizkustināti, ka Denīze jutās skaista savā īpašajā dienā, un mums labpatīk redzēt, ka tērps 100% atbilst viņas personībai un atmosfērai. Mēs ar nepacietību esam gatavi strādāt ar ikvienu no jums un radīt sapņu kleitu, neraugoties uz to, ko citi par to padomās!”

„Esmu tik laimīga oficiāli apprecēties ar savas dzīves mīlestību,” izdevumam „Bravo” pēc kāzām izteikusies Ričardsa. „Nevaru vien sagaidīt, kad visi redzēs šo neticamo piedzīvojumu realitātes šova „The Real Housewives of Beverly Hills” jaunākajā sezonā!”

View this post on Instagram

So this happened 9-8-18 @aaronwilliamcameron

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās