Kuru sūtīsim uz Eirovīziju? Justu vai ko citu? To šovakar lems tikai skatītāji
Šie četri "Supernovas" finālisti - Justs, Marta Ritova, "Catalepsia" un "MyRadiantU" - cīnīsies par "Supernovas 2016" uzvarētāja titulu un iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijā.
2016. gada 28. februāris, 13:49

Kuru sūtīsim uz Eirovīziju? Justu vai ko citu? To šovakar lems tikai skatītāji

Jauns.lv

Jau šovakar notiks LTV1 konkursa „Supernova” fināls, kura uzvarētājs iegūs ceļazīmi uz starptautisko dziesmu konkursu „Eirovīzija” un saņems arī 5000 eiro stipendiju, kas ļaus labāk pārstāvēt Latviju konkursā, kas no 10. līdz 14. maijam Stokholmā.

“Supernova 2016” finālā sacentīsies četri dalībnieki: jaunais dziedātājs Justs Sirmais, kurš pusfinālā guva pārliecinošu uzvaru skatītāju balsojumā; melodiskā metāla žanra pārstāvji grupa „Catalepsia”, kuriem ar katru raidījumu pieaug arī atbalstītāju skaits, tomēr līdz šim viņi nemainīgi saglabāja otro vietu skatītāju balsojumā; duets un pāris arī dzīvē „MyRadiantU”, kas saņēmuši atzinīgus vārdus no žūrijas un skatītājiem, kā arī Marta Ritova, kura ar ģimeni un dēlu jau vairāk nekā gadu dzīvo Gruzijā. Uzvarētāju noteiks tikai un vienīgi skatītāju balsojums!

Bez finālistiem autoru un izpildītāju konkursa “Supernova 2016” fināla tiešraidē uzstāsies arī elektroniskās mūzikas projekts Bandmaster, konkursa “Supernova” pirmās sezonas uzvarētāja Aminata un žūrijas pārstāvis Intars Busulis. Interesanti, ka LTV7 pirmo reizi „Supernovas” finālu pārraidīs ar surdotulkojuma palīdzību. Tulkojumu zīmju valodā nodrošinās Elza Volonte un Ainārs Ostvalds. Tiks tulkotas gan dziesmas, gan visas sarunas un video sižeti, kas būs tiešajā ēterā.

Justs Sirmais – „Heartbeat” Grupa „Catalepsia” – „Damnation” Duets „My Radiant U” – „We Will Be Stars” Marta Ritova – „Not From This World”

 

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes