foto: LETA
Ēķis uzvarējis konkursā par tiesībām veidot jauno TV3 seriālu
Andrejs Ēķis.
TV
2018. gada 7. septembris, 21:01

Ēķis uzvarējis konkursā par tiesībām veidot jauno TV3 seriālu

Jauns.lv

Darba dienu vakaros no nākamā gada TV3 ēterā būs skatāms jauns seriāls, kura ražošanas tiesības piešķirtas producentu kompānijai "Platforma filma", vēsta portāls Skaties.lv.

"Platforma filma" līdz šim skatītājiem piedāvājusi dažādas kvalitātes kaluma filmas, tostarp "Nameja gredzens",  "Sapņu komanda", "Svingeri", "Blēži", kā arī senāk veidoto kino "Rīgas sargi". Tagad Andreja Ēķa un Aigara Graubas producentu kompānija veidos jaunu seriālu TV3 skatītājiem, kurš tiks demonstrēts darbadienu vakaros. Kā vēsta Skaties.lv, darbs pie jaunā seriāla filmēšanas sāksies jau septembrī, bet ekrānos to varēs redzēt no 2019.gada. Seriāla producenti būs Kristians Alhimionoks un Andrejs Ēķis, bet projekta režisoru komandā strādās Aigars Grauba, Līga Pipare, Zanda Seņkova un Reinis Ūbelis.

Iepriekš TV3 "veiksmes stāsts" bija seriāls "Ugunsgrēks", kurš daudzus gadus pie ekrāniem pulcēja tūkstošiem lielu auditoriju. Kad tas tika pārtraukts, sekotājs "Svešā seja" nespēja sasniegt labus auditorijas rādījumus, tāpēc arī šo seriālu no ētera izņēma. Jāpiebilst, ka "Ugunsgrēka" scenāristi un režisore Inta Gorodecka šobrīd strādā pie LTV seriāla "Divi vienā", kurš nupat sācis savu ceļu pie skatītājiem, taču pagaidām sociālajos tīklos par to nav lasāmas labas atsauksmes.