foto: Vida Press
Drāma Ņujorkas modes nedēļā - Maikla Džeksona meita sakašķējas ar paparaci
Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone.
Slavenības
2018. gada 9. septembris, 08:12

Drāma Ņujorkas modes nedēļā - Maikla Džeksona meita sakašķējas ar paparaci

Jauns.lv

Ņujorkas modes nedēļa tikko kā sākusies, bet drāma jau briest. Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone nosaukusi paparaci par „patiešām nejaukiem”. Viņu attieksme jauno modeli un aktrisi ļoti aizskārusi.

Topošā modele un aktrise Parisa Džeksone apmeklēja dizainera Toma Forda tērpu skati Ņujorkas modes nedēļā. Jauniete skati vēroja no daudzu kārotās pirmās rindas, taču pasākums Maikla Džeksona meitai neizvērtās tik patīkams, ka būtu gribējies.

Parisa Džeksone dodas uz Toma Forda skati Ņujorkas modes nedēļā

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa dodas uz Toma Forda skati Ņujorkas modes nedēļā.

gallery icon
5

20 gadus vecā Parisa izmantojusi vietnes „Twitter” priekšrocības, lai saviem sekotājiem pastāstītu par „patiešām nejaukajiem” paparaci, kas saklieguši uz viņu ārā pie ēkas, kur notika modes skate, jo Džeksone nav viņiem nopozējusi. Daži no fotogrāfiem izteikuši kritiku, ka viņa tikai izmantojot sava slavenā tēva vārdu, jo „Maikls gan nekad tā nedarītu”.

„Vai neviens neatceras simtiem unikālo maskēšanās veidu, ko viņš visu laiku izdomāja? Pie velna,” skaišas Džeksona meita.

Tā maskējās Maikls Džeksons un slēpa savu bērnu sejas

gallery icon
17

Parisa atgādina, ka popmūzikas karalim bija pašam sava taktika, kā izvairīties no paparaci – „simtiem dažādu unikālu maskēšanās veidu”.

foto: Vida Press
Maiks Džeksons, izejot sabiedrībā, bieži slēpās aiz cepures, ķirurģiskās maskas un saulesbrillēm.

Maikls Džeksons – kuram šā gada augustā būtu apritējusi 60. dzimšanas diena – slēpās zem platmalēm, seju piesedza ar ķirurģisko masku un pat lika uz galvas segu, lai tikai izvairītos no kamerām.

foto: Vida Press
Tā Maikls Džeksons kopā ar bērniem devās iepirkties.

Tolaik gan runāja, ka Maikls vienmēr liekot medicīnisko masku (kas viņam turklāt bija dažādās krāsās un pieskaņotas apģērbam), jo ļoti baidījās no baciļiem.

foto: Vida Press
Popmūzikas karaļa trim bērniem vienmēr sabiedrībā bija jānēsā maska vai jāapsedz seja ar plīvuru, kas fotogrāfiem liegtu to saskatīt.

Kāda no Parisas fanēm nosūtījusi viņai ziņu, norādot, ka Maikls ne tikai pats slēpās, bet vienmēr slēpa arī savu trīs bērnu sejas, kad izgāja ar viņiem sabiedrībā. Līdz pat popmūzikas karaļa bērēm neviens īsti nebija redzējis Prinsa Maikla, Parisas un Blanketa sejas, jo bērniem allaž bija jāstaigā ar plīvura aizsegtu seju vai karnevāla masku. Vēlākos gados bērni atzina, ka viņiem ļoti nepatika šī masku likšana, ikreiz izejot sabiedrībā.