foto: Vida Press
Pikantērijas uz sarkanā paklāja glaunā pasākumā Londonā - aktrises un modeles neslēpj kailumu
Keita Bekingseila, Ebija Klensija un Rita Ora ceremonijai bija izvēlējušās pavisam atklātus tērpus.
Sarkanais paklājs
2018. gada 6. septembris, 13:18

Pikantērijas uz sarkanā paklāja glaunā pasākumā Londonā - aktrises un modeles neslēpj kailumu

Jauns.lv

Londonā notikusi "GQ Men of the Year Awards 2018" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā tika sumināti vīrieši un sievietes, kas gada laikā veikuši nozīmīgu ieguldījumu kultūras, stila, politikas, izklaides un sporta jomās.

Ceremoniju apmeklēja daudzas jo daudzas slavenības - sportisti, aktieri, dziedātāji, politiķi. Balvu par mūža ieguldījumu, piemēram, saņēma Velsas princis Čārlzs. Tāpat pie atzinības tika Donatella Versače, Naomi Kempbela, Džefs Goldblūms, Džons Ledžends, Saša Barons Koens un citi.

Tērpu parāde "GQ Men of the Year Awards" balvu pasniegšanas ceremonijā

Slavenības "GQ Men of the Year Awards" balvu pasniegšanas ceremonijā Londonā.

gallery icon
38

Ne mazāk uzmanības kā balvu saņēmēji izpelnījās arī ceremonijas daiļās viešņas, kas uz sarkanā paklāja, šķiet bija nolēmušas sacensties, kura nu izrādīs vairāk kailuma.

Īpaši izcēlās itin nesen Latvijā pabijusī dziedātāja Rita Ora, pavisam caurspīdīgā zīmola "Ralph & Russo" tērpā demonstrējot savu apakšveļu un lielisko figūru.

foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Rita Ora.

Eksperti gan norādīja, ka šoreiz Rita esot krietni pārspīlējusi un nodēvēja viņu par vienu no sliktāk ģērbtajām pasākuma dāmām.

Tāpat uzslavas netika aktrisei Keitai Bekingseilai, kam mugurā bija zīmola "Julien Macdonald" 2019. gada pavasara/vasaras kolekcijas tērps. Lai gan Keita gribējusi parādīt, ka vasara vēl nav galā, 45 gadu vecā aktrise uz sarkanā paklāja šajā tērpā izskatījusies nepārliecinoši, min modes pāzinātāji.

foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Keita Bekingseila.