Hercogiene Ketrīna ir lieliskā sportiskā formā! FOTO
Kembridžas hercogiene Ketrīna tenisa meistarklasē.
Slavenības
2016. gada 29. februāris, 16:18

Hercogiene Ketrīna ir lieliskā sportiskā formā! FOTO

Jauns.lv

Prinča Viljama (33) sieva Kembridžas hercogiene Ketrīna (34) nesen kā piedalījusies tenisa meistarklasē, kur nodemonstrējusi savu lielisko fizisko formu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kembridžas hercogiene Ketrīna viesojusies Skotijas pilsētā Edinburgā, kur apmeklējusi treneres Džūdijas Marejas vadīto meistarklasi tenisā. Marejas kundze ir skotu vadošā tenisista Endija Mareja mamma.

Ketrīna ir liela tenisa fane un pēc vīra vārdiem, arī pati ir talantīga spēlētāja. Pirms dažām dienām hercogiene apmeklējusi vienu no skolām Skotijas galvaspilsētā. Viņa bija ģērbusies baltā „Nike” krekliņā ar pusgarām piedurknēm, 325 eiro vērtos zīmola „Monreal London” legingos un „Asics” sporta apavos 150 eiro vērtībā.  

Kopā ar citiem meistarklases apmeklētājiem Ketrīna izpildīja vingrinājumus, leca pār šķēršļiem un demonstrēja balansa izjūtu, cenšoties noturēt tenisa raketi ar viena pirksta palīdzību.

„Viņai piemīt ļoti spēcīgs sāncensības gars,” norādījis viens no meistarklases apmeklētājiem. „Bija acīmredzams, ka viņa gūst baudu no šī treniņa un dievina tenisu. Viņa atzina, ka līdz ar bērnu piedzimšanu, tenisu iznākot uzspēlēt aizvien retāk.”

 

 

 

 

Kasjauns.lv . Foto: Vida Press

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās