foto: Vida Press
Kā Keita Midltone pārdzīvoja īslaicīgo šķiršanos no prinča Viljama 2007. gadā?
Kembridžas hercogiene Ketrīna.
Slavenības
2018. gada 4. septembris, 09:45

Kā Keita Midltone pārdzīvoja īslaicīgo šķiršanos no prinča Viljama 2007. gadā?

Jauns.lv

Pirms vienpadsmit gadiem hercogiene Ketrīna, tolaik vienkārši Keita Midltone, un princis Viljams īslaicīgi pašķīrās. Ketrīna to pārdzīvoja sāpīgi – viņa devās ceļojumā kopā ar mammu un centās aizmirsties, izklaidējoties ar draudzenēm.

Par laimi, Keitas Midltones un prinča Viljama šķiršanās nebija ilga. Pāris sarāva attiecības 2007. gada martā, bet jau jūnijā tās atkal atjaunoja, – informē izdevums „Express”.

Daudzus gadus vēlāk, pirmajā kopīgi sniegtajā intervijā pēc saderināšanās ar princi Viljamu, žurnālisti abus izvaicāja par negaidīto šķiršanos, jo sabiedrība meklēja atbildes. Princis atbildēja ļoti rezervēti un vispārīgi, norādot, ka viņiem bijis nepieciešams šķirtības periods, lai abi augtu kā personības.

foto: Vida Press
Keita Midltone un princis Viljams īsi pirms šķiršanās 2007. gada martā.

„Mēs bijām ļoti jauni,” norādīja Viljams. „Tas bija universitātes gados, kad mēs abi meklējām paši sevi. Mums bija dažādi raksturi. Mēs katrs meklējām savu ceļu, mēs pieaugām. Bija vajadzīgs šis laiks un šāda pārmaiņa. Tas mums nāca tikai par labu.”

Savukārt Keita intervijā bija daudz vaļsirdīgāka, atklājot, kādu iespaidu uz viņas emocionālo pasauli atstājusi šī šķiršanās. Midltone atzīst, ka šķirtības periodā nav jutusies kā savā ādā. Tikai pēc tam, kad viss beidzies laimīgi un viņi attiecības atjaunojuši, viņa varējusi novērtēt, ka šķirtības periods abiem nācis par labu. Taču šos dažus mēnešus viņa pārdzīvojusi tāpat kā simtiem miljonu cilvēku visā pasaulē, kad izirst attiecības.

„Es tolaik nejutos pārāk laimīga par notikušo, taču notikušais padarīja mani par stiprāku cilvēku,” atzinusi Ketrīna. „Tu par sevi uzzini to, ko varbūt pat neapjauti. Manuprāt, agrā jaunībā attiecības no tevis paņem visu, ļoti iztukšo. Es patiešām novērtēju sev doto [brīvo] laiku, lai gan tobrīd to tā neizjutu. To varu pateikt tagad, atskatoties pagātnē.”

foto: Vida Press
Keita ar mammu Kerolu Midltoni Dublinā 2007. gada pavasarī, dažas dienas pēc šķiršanās no prinča Viljama.

Ko Keita darīja, kad attiecības bija izirušas? Saskaņā ar portāla „Expess” rīcībā esošo informāciju, viņa centās aizmirsties un kopā ar mammu Kerolu Midltoni devās nelielā ceļojumā uz Dublinu. Īrijas galvaspilsētā Ketrīna redzēta vien dažas dienas pēc šķiršanās no Viljama. Keita ar mammu apmeklējusi Nacionālo galeriju, savukārt uz žurnālistu jautājumiem nākamā hercogiene pieklājīgi atteicās atbildēt. Viņa jau tolaik prata uzvesties aristokrātes cienīgi.

foto: Vida Press
2007. gada aprīlis. Ketrīna ar draudzenēm dodas uz klubiņu Londonā.

Vēlāk Keita devās ceļojumā kopā ar draudzenēm. Tas tikai pierāda, ka nākamās hercogienes šķiršanos pārdzīvo tikpat sāpīgi kā visi citi. Arī viņas meklē aizmiršanos un veidus kā sadziedēt sirdssāpes. Zvana mammai un dodas izklaidēties kopā ar draudzenēm.

foto: Vida Press
2007. gada maijs. Keita ar draudzenēm.
foto: Vida Press
2010. gads. Princis Viljams un Keita Midltone paziņo par saderināšanos.