Kas tur slavens spīd Jūrmalas kāpās kā tāds jāņtārpiņš?
Ja Jūrmalas kāpās kādā vakarā manāt ko spīguļojošu, nesatraucaties. Tas nav no debesīm nokritis meteorīts, bet gan mūsu slavenā modes žurnāliste Maija Silova.
Slavenības
2016. gada 1. marts, 04:56

Kas tur slavens spīd Jūrmalas kāpās kā tāds jāņtārpiņš?

Jauns.lv

Luminiscējošu apģērbu drošības apsvērumu dēļ visbiežāk valkā uz ceļiem strādājošie ļaudis, tomēr mirdzēt kā jāņtārpiņi alkst arī modes dāmas. TV žurnāliste Maija Silova demonstrē savu šīs ziemas izskaņas stilu.

Sociālajos tīklos modes žurnāliste Maija publiskoja Jūrmalā uzņemtas fotogrāfijas, atrādīdama sabiedrībai savas garderobes jaunumus.

„Sportiskais ar klasisko – mana pavasara izvēle,” sociālajos tīklos vēstīja stilīgā žurnāliste, padižodamās, ka luminiscējošās jakas autore ir pasaulslavenā dizainere Stella Makkartnija. Viņa šo tumsā spīdošo apģērba gabalu radījusi savai līnijai zīmolam „Adidas”.

Maija, kura allaž ir lietas kursā par aktuālākajām modes tendencēm, arī norāda, ka augstpapēžu apavi savienojumā ar sportisku apģērbu ir šīs sezonas aktualitāte. „Papēži ar sportisko stilu nav tikai pieņemami, bet ir dizaineru dāvana meitenēm šajā sezonā!” informē modes žurnāliste, dzejniece un par Latvijas stila ikonu dēvētā Maija Silova.


Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva