Čigānpuisis Čīča atgriežas Latvijā un parāda savu mīļoto
Dzintars Čīča beidzot atradis savu otro pusīti. Ar līgavu Sanitu viņš jūtas laimīgs.
Slavenības
2016. gada 1. marts, 05:40

Čigānpuisis Čīča atgriežas Latvijā un parāda savu mīļoto

Jauns.lv

Pēc pusotru gadu prombūtnes samtainās balss saimnieks Dzintars Čīča (23) atgriezies Latvijā un tuvākajā laikā viņš mājās sagaidīs arī savu ģimeni – līgavu Sanitu Marcinkēviču (28) un audžumeitu Dajanu (10).

Žurnālam „Kas Jauns” Dzintars Čīča, kurš slavens kļuva, dzidrā bērna balstiņā apdziedot sauli, jūru un vēju, atzīstas, ka jau ir izaudzis un nu jau viņam ilgāku laiku ir mīļotā sieviete Sanita un audžumeita Dajana.

Pirms aizbraukšanas uz Angliju Čīča internetā iepazinies ar Sanitu, kas dzīvoja Anglijā. „Pusgadu sarakstījāmies, pamazām kļuvām tuvāki. Sanita bija atbraukusi pie manis uz Rīgu, un drīz pēc tam sekoju viņai uz Angliju. Starp mums radās dzirkstele, gribējās būt kopā,” īstos aizbraukšanas iemeslus atklāj Dzintars.

Tagad viņi trijatā izlēmuši atgriezties dzimtenē, kur Dzintars apceļos Latviju ar jauno koncertprogrammu „Dvēsele vaļā”, bet Sanita plāno strādāt skaistumkopšanas salonā, jo izmācījusies pielikt mākslīgos matus un skropstas. Arī pats papildus dziedāšanai Dzintars meklēšot vēl kādu darbu.

Plašāk par to, kā dāmu mīlulim Dzintaram Čīčam klājies pēdējos pāris gados, lasiet jaunākajā žurnālā „Kas Jauns”.

Dzintars Čīča 20 gadu jubilejā izpilda dziesmu „Mātei” Dzintars Čīča ar savu megahitu „Tu esi vasara”

 

Kasjauns.lv / Foto: no privātā un izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva