Dāmas ekstāzē, kā "Gain Fast" izpilda "Jumpravas" veco dziesmu. FOTO
Dāmām „Gain Fast” izpildījums lika patikā diet, dziedāt līdzi un gavilēt.
Slavenības
2016. gada 1. marts, 08:25

Dāmas ekstāzē, kā "Gain Fast" izpilda "Jumpravas" veco dziesmu. FOTO

Jauns.lv

26. februārī, atpūtas klubā „9.vilnis” notika grupas „Gain Fast” jaunā singla prezentācijas koncerts, kura ietvaros grupa prezentēja dziesmu „Tālu aizgāja” no leģendārās grupas „Jumprava” repertuāra.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai novērtētu grupas „Gain Fast” sniegumu, uz koncerta norises vietu bija ieradušies arī „Jumpravas” mūziķi, kas no kluba VIP balkonā vēroja uzstāšanos. Pēc dziesmas pirmatskaņošanas „Jumpravas” mūziķi devās uz skatuves, lai saveicinātos ar „Gain Fast” solistu Kasparu Zlidni un viņa grupas biedriem, un atzinīgi novērtēja izpildījumu.

Koncerta laikā Kaspars Zlidnis ar grupu no klātesošajām daiļā dzimuma pārstāvēm saņēma skaļas ovācijas un aplausus. Skanot dziesmām, dāmas gan dejoja, gan iemūžināja grupas uzstāšanos savos viedtālruņos. Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Zlidnis ziņoja, ka „Jumprava” ir viena no viņa skolas laika iemīļotākajām grupām. „Jau tad popielas konkursos attēlojām „Jumpravu”, kā arī kasešu magnetofonā miksējām viņu ierakstus un dziedājām pa virsu. Pat necerējām, ka vīri no „Jumpravas” pagodinās mūs ar savu klātbūtni šajā vakarā,” teica Zlidnis.

„Jumprava” izpilda „Tālu aizgāja”

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders