foto: Publicitātes
Gada saldākā dziesma ir klāt! Aktrises Lūriņa, Dombrovska un Dreimane "padraiskojas" ar leģendāro hitu "Zemenes"
"Saldo" aktrišu trio - Zane Dombrovska, Lelde Dreimane un Dita Lūriņa.
Mūzika
2018. gada 31. augusts, 12:12

Gada saldākā dziesma ir klāt! Aktrises Lūriņa, Dombrovska un Dreimane "padraiskojas" ar leģendāro hitu "Zemenes"

Jauns.lv

Dziedošās aktrises Dita Lūriņa, Zane Dombrovska un Lelde Dreimane, kas veido trio "Saldais", "padraiskojušās" ar grupas "Apvedceļš" mūziķa Jāņa Krūmiņa daiļradi un, "uzcienājoties" ar Latvijā populārākajām ogām - zemenēm -, radījušas kaverversiju grupas "Apvedceļš" slavenākajai dziesmai “Zemenes".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirms diviem gadiem trio "Saldais" TV3 sezonas atklāšanas ballē sveica savus kolēģus - aktierus no seriāla "Viņas melo labāk" -, dāvinot saldu versiju seriāla tituldziesmai "Meitenes vēl pasakām tic", informē dziedošā trio pārstāvji.

"Turpinot kopt šo dziesmoto dāvināšanas tradīciju, jau šovakar, 31.augustā, TV3 savā divdesmitajā dzimšanas dienā no dziedošajām aktrisēm saņems "Zemenes saldajā". Dziesmas pirmatskaņojums klātienē notiks jubilejas svinībās Dzintaru koncertzālē. Sirsnīgs paldies Jānim Krūmiņam un grupai "Apvedceļš" par tik iekārojamu gabaliņu," saka aktrise Zane Dombrovska.

Dāmu repertuārā šī ir jau piektā "saldā" dziesma: trio saldinājis arī dziesmas "Bize ar tevi kopā" no grupas "Līvi" repertuāra, dziesmu "Nāc dejot" no grupas "Linga" repertuāra, un arī Aigara Voitišķa dziesmu "Pārsteigums".

"Dziesmai “Zemenes saldajā" ir pievienota arī "videoklātbūtne", par ko vissaldākā pateicība Lindai Ģībietei!" piebilst Dita Lūriņa.