foto: Vida Press
Tā ģimene atzīmēja Maikla Džeksona 60. dzimšanas dienu
Parisa un Prinss Maikls Džeksoni tēva dimanta jubilejas pasākumā Lasvegasā.
Slavenības
2018. gada 30. augusts, 17:45

Tā ģimene atzīmēja Maikla Džeksona 60. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Popmūzikas karalis Maikls Džeksons savu 60. dzimšanas dienu nesagaidīja, viņa dzīve aprāvās pirms deviņiem gadiem. Tēva piemiņu godāja mūziķa bērni vērienīgā pasākumā Lasvegasā.

Maikla Džeksona bērni tēva 60. gadu jubilejas pasākumā

Parisa un Prinss Maikls Džeksoni tēva popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dimanta jubilejas pasākumā Lasvegasā.

gallery icon
5

Tēva piemiņai rīkotajā pasākumā piedalījās divi no trim Maikla Džeksona bērniem – Parisa (20) un Prinss Maikls (21).

Viņi pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja un arī kāpa uz skatuves pašā pasākumā. Tēva jubilejai par godu vecākais dēls Prinss Maikls bija ģērbies militāra stila sarkanā žaketē, kas ļoti atgādināja popmūzikas karaļa ģērbšanās stilu.

foto: Vida Press
Prinss Maikls Džeksons.

Savukārt popmūzikas karaļa meita Parisa, kura veido modeles un aktrises karjeru, bija tērpusies retro stila platajās biksēs jeb „kļošenēs” un „Gucci” krekliņā, kas veikalos iegādājams par ļoti augstu summu – 820 dolāriem. Kājās viņa bija apāvusi sudrabotas platformas siksniņkurpes.

foto: Vida Press
Parisa Džeksone.

Parisa un Prinss publiski vienmēr apgalvojuši, ka ir viens otram ļoti tuvi – viens otra labākie draugi un uzticības personas. Parisa to parādīja arī uz sarkanā paklāja, fotogrāfu zibspuldžu gaismās, dodot lielajam brālim buču uz vaiga.

foto: Vida Press
Brālis ar māsu ir ļoti tuvi - viens otra labākie draugi un uzticības personas.

„Atrašanās šeit neapšaubāmi sniedz godbijību iedvesmojošas sajūtas, jo mūsu tēvs bija popmūzikas karalis un viņš izdarīja tik daudz,” savā runā no skatuves teica Prinss. „Viņš mūzikas industrijai deva tik daudz, taču lielāko uzsvaru viņš lika uz devumu labdarībai, ko uzskatīja par savu [atbalsta] platformu.”

Džeksona „dimanta jubilejas” pasākumu apmeklēja arī Tito Džeksons un Džekijs Džeksons, kā arī tādas slavenības kā Vanesa Hadžensa, Ašers, Marks Ronsons, Ešlija Simpsone ar vīru Evanu Rosu, Endžela Baseta, Gabriela Juniona un citi.