Slavenības
2018. gada 29. augusts, 07:19

No kā tas? Hercogienei Ketrīnai uz galvas ir mistiska rēta

Jauns.lv

Tiklīdz runa ir par Kembridžas hercogieni Ketrīnu, sabiedrības allaž modrajai acij nekas nepaliek neievērots. No pašas mazākās rotaslietas līdz tērpam – novērtēts un apspriests tiek pilnīgi viss.

Vērīgākie britu karaļnama fani nākuši klajā ar jaunu novērojumu par 36 gadus veco trīs bērnu māmiņu. Par to šobrīd izteikta virkne dažādu pieņēmumu un pat sazvērestības teoriju.

foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna rētu ieguvusi pēc bērnībās pārciestas operācijas, norādījis viņas pārstāvis, neko tuvāk gan nepaskaidrojot.

Jaunākajās fotogrāfijās tas nav novērojams, taču, ja paskata agrākus foto uzņēmumus, var redzēt, ka hercogienes Ketrīnas deniņos galvas kreisajā pusē mati slēpj aptuveni astoņus centimetrus garu rētu.

Vislabāk tā redzama 2011. gadā uzņemtā fotogrāfijā, kad hercogiene Ketrīna pirmo reizi viena pati bija devusies pildīt karaliskos pienākumus Klārensa namā un daļu matus saņēmusi vieglā mezglā.

Šo gadu laikā piemīlīgā Ketrīna iemācījusies rētu paslēpt zem cepures vai ar frizūras palīdzību, taču no daudzu cilvēku prātiem aizvien neiziet jautājums, kas gan agrāk noticis ar hercogieni un kā radusies šī milzīgā rēta.

Sākotnēji skaistumkopšanas eksperti pauda savu viedokli norādot, ka šāda gaiša svītra, visticamāk, izveidojusies no ciešāk saņemtiem matiem to pieaudzēšanas rezultātā. Taču to noliedza hercogienes pārstāvis. „Rēta palikusi no bērnībā pārciestas operācijas,” 2011. gadā viņš norādīja izklaides programmas „E! News” reportierim. Lakoniskā un neko tuvāk neatklājošā atbilde tikai vairoja sabiedrības interesi: „Vai bija kaut kas nopietns? Lūdzu, detaļas!”

Kad portāla „Daily Mail” veidotāji vērsās pēc padoma pie speciālista, viņš apšaubīja, ka rēta varētu būt saistīta ar nopietnām veselības problēmām. Pēc fotogrāfijas spriežot, dakteris izteica minējumu, ka šajā vietā, visticamāk, likvidēta arteriovenoza malformācija jeb asinsvadu dzimumzīme. Ķirurgs Džons Skarrs paudis izbrīnu, kā tik lielu veidojumu neviens pirms 2011. gada nebija ievērojis.